28 april 2008

Rädd för att bli sjuk :(

Vaknade med huvudvärk idag, kändes inget vidare, in till skolan ändå. Gick sedan och kollade in team Sportia och PM på giraffen fanns en hel del snygga kläder där, och sport affären kan man göra klipp, men med en tom plånbok är det svårt. Dottern åkte till borås idag, ringde för ett tag sedan överlycklig, hittat massor av nya kläder och skor. Börjar bli lite orolig för henne, hon är tokig i skor. Men det är kul att höra henne så glad. Solen min bästa vän har varit uppe hela dagen idag och det är så himla underbart, den gör att hela livet plötsligt blir lättare även om allt är skit jobbigt.
Sitter på You tube och kollar in Def leppard, vill se de nya låtarna men får nog vänta tills imon när den nya skivan släpps, har lyssnat på hemsidan och den låter riktigt bra, men dom är bäst är bara så. man kan gilla många olika musik sorter men oftast är man tillbaka till den man älskade från början ändå. Växte upp med mötley crue och Def leppard, syrran min var och är totalt tokig i Def Leppard, killarna börjar bli till åren men musiken är desamma och den är bara bäst.Musik är en stor del av ens liv, varje dag lyssnar man på någon sorts musik och jag tror att man mår bra om man gör det, visst det är skönt när det är tyst med, helst efter en dag på förskolan med 22 små barn som låtit då är det skönt med tystnaden.
Min älskling jobbar över ikväll, han ska jobba in så han blir ledig på fredag om det går, skulle vara skönt för då e vi lediga i 4 dagar. Tänkte ta tag i min trädgård den ser för jävlig ut rent ur sagt, är så trött på den inget är som jag vill, helst skulle jag vilja gräva upp allt och så igen det för när man inte har tid så ser det inget vidare ut. Men nu ska jag fixa i ordning det som går sedan får det vara så, orkar inget annat just nu.Ska slänga mig på soffan är skit slut i kroppen, bara jag inte blir sjuk nu :(

Inga kommentarer: