27 april 2008

Gladare :D än på länge

Vaknade idag vid 8 tiden och kunde ligga och rabbla allt jag inte fick ur mig igår, blir så jäv..sne. nu har jag ingen användning för det, var det igår?. Kommer till 100 % få göra om denna tenta men det blir inte förrän nästa termin och det känns så surt, hade varit skönt att klarat av den. Var ganska skönt att bara slappa igår, vi gjorde ingenting utan bara tog det lugnt.
Jag har kommit på mig själv med att jag klagar väldigt mycket här på bloggen, ni som läser (om det nu e några) :D, Det vet jag att det är. Ni måste tro att jag är världens tråkigaste person som är totalt under isen och bara deppar men det är så fel. Jag älskar livet mer än något annat men jag har ingen som jag kan ösa ur mig allt till och därför gör jag det här på bloggen, ska försöka bättra mig. Jag har startat ett nytt hälsosammare liv, (skrattretande egentligen)Försöker tänka på vad jag stoppar i mig, dottern och jag vi går vår promenad ca 8 km så ofta vi kan, är en bra sträcka att gå man kan springa den med men det har jag inte vågat mig på en. Blir längre fram är rädd att knät inte klarar det och jag vill inte ha tillbaka det helvetet igen. Jag kan varm rekommendera vägen vi går för den är bra. man kan gå från2 håll. Vi går först Gröndal sedan upp på koverhultsvägen svänger av mot golfbanan och genar över jacobs gränd sen hem till ljungnäs eller så kan man börja vid kolonierna och gå samma väg fast baklänges. Gick denna väg mycket med mina barn när de låg i vagnen och jag ville få bort alla graviditets kg, gick galant, nästan iallafall :)
Är så sugen på att börja riva ut mitt kök, men ska vänta till skolan är slut sen ska jag börja att plocka ur alla saker, ska bli så spännande att få ett nytt kök men det bästa är att jag får även ett nytt vardagsrum och en ny hall eftersom vi river väggen i köket, kommer bli så öppet och snyggt men det blir jobbigt med. Tänk att inte kunna laga mat vi får grilla hela sommaren. Men det låter ganska okej eller hur.
Upptäckte idag att spelordninge på Sweden Rock var klar och att fredagen där den 6 juni då skulle jag verkligen vilja vara där, är många intressanta band som spelar men då är jag i stockholms och ska se Celin Dion men önskar ibland att man kunde klona sig och vara på två ställen samtidigt, skulle vara bra. Näpp promenad nu då :D

Inga kommentarer: