26 april 2008

Om och om igen

Vaknade med ångest idag, klockan var bara halv sex. Bara det är konstigt jag brukar aldrig vakna innan jag behöver, låg och vred mig till kvart i sju sen gick jag upp. Tog det lugnt läste tidningen och bara var, ganska skönt att sitta själv på morgonen. Men sen blev jag nervös igen då, hatar det här. tentan var lik den andra fast denna gång skulle man beskriva både det sociala och det individuella. Jag skrev och skrev och kom på att jag missat en del, skrev dit det med då, blev inte i den ordningen som det skulle så jag kör väl på det men det var kaos i huvudet inget funkade. detta gott folk är min vardag. nu sitter jag här med en hemsk värk i magen och vet ej vart jag ska ta vägen, önskade att jag fick resultatet redan i morgon men det tar säkert 2 veckor innan de rättat och vad spelar det för roll egentligen, känns ibland meningslöst att anstränga sig känner mig redan ut sparkad på förhand, lärarna vill helt enkelt inte godkänna mig, så är det bara. Undrar varför man utsätter sig för detta självplågeri, vill man må dåligt eller är man bara så hoppfull att det ska gå bra. Nu ska vi ha redovisning på tisdag, ska bli kul. Jag hoppas att jag blir godkänd på denna delkursen för då är det bara den sista kvar, men det är dessa lärare igen och det ser jag inte fram emot.
Kursen vi har gått nu har varit intressant faktiskt, vi har fått granska reklam och media. Sett gamla goda videos med Madonna och M.Jackson och fått en helt annan bild av dessa när man har fått förklarat för sig vad de går ut på, man tittar olika på saker har jag märkt, det måste vi lära oss så vi kan förmedla det till barnen och ungdomarna.
Vill göra nåt kul i kväll men vet ej vad, önskar att vi kunde samlas och spela kort men den tiden verkar vara förbi, tyvärr det har varit så kul dessa kvällar. Nä blir väl någon film och sen slappa i soffan bara men det är okej det med.
I går invigde vi vår skitiga altan, älsklingen dammsög den bara sen åt vi grillat, var så gott. Tzatsiki och en massa sallad och en kaloribomb till gratäng, sen var vi mätt och glada. Solen sken in och det vara varmt och skönt, längtar till alla dessa måltider på altanen, de är guld värda. Barnen är snoriga och hängiga, tråkigt för humöret är inte på topp hos dem precis mest gnäll. Sånt är livet :D

Inga kommentarer: