3 november 2011

Låg dock kvar och drog mig......

Vaknade upp till en grå och små regnig morgon, klockan ringde redan kl 04.15. Låg dock kvar och drog mig en stund eftersom jag skulle ta bilen visste jag att jag hann, underbart skönt.Har varit väldigt duktig på att gå till jobbet i regn och rusk och solsken, det tar ju bara ca 10 - 15 min beroende på farten ( eller hur sen jag är ;) Dagen har varit lugn och GRÅ, hatar när det är så här, fram med solen och en blå himmel sedan får det gärna vara kallt bara det är ljust.

Idag kl halv ett skulle jag på mammografi, det har jag själv fixat då jag för flera månader sedan kände en knöl i mitt bröst. Jag gör det titt som tätt och oftast försvinner de efter ett tag men denna satt envist kvar och då ska man kolla upp det. Var två riktigt trevliga tjejer som tog emot mig och själva röntgen är ju inget trevligt, man trycker ju ihop de stackars brösten så man tror att de ska bli helt platta :/ ont gör det med men det är en sån kort stund så det står man ut med. Men idag var det en nitisk läkare minsann, ultraljud skulle det vara med. ja varför inte och det såg bra ut MEN :0 för säkerhets skull så skulle det tas prov med. Prov innebar att de tog en lång nål ( säkert 10 cm lång) och satte på en slang och något annat med tryck i och sedan så stack hon mig rätt in i bröstet precis vid bröstgården :/ AJ det gjorde skit ont, men tapper som jag är ( grät inombords ) så sa jag inte ett ljud, bara låg där och såg väldigt oberörd ut ( förhoppningsvis) hade väl varit okej med ett stick men nej då två skulle det vara och jag har numera två små plåster på bröstet så sött så, dock inte Hello Kitty ( hemlig önskan ;).10 dagars väntan på resultaten nu då. Om ni undrar så har jag haft en knöl som jag opererade bort för många herrans år sedan och därför går jag oftare på kontroll. Jag hoppas verkligen att ni tjejer som läser detta är uppmärksamma på era bröst för det är en billig livförsäkring att undersöka dem själv och söka om man känner något.

ja ha nu är det snart mörkt igen så jag funderar att ta sig en promenad innan det blir svart ( smält i mig en chokladkaka, plåster på såret typ, ont i bröstet ju ;) sen läsa ut min bok för idag var jag på bibblan och lånade

Den femte årstiden



Den femte delen om kriminalinspektör Malin Fors. 

Det är tidigt i maj som den unga barnfamiljen på skogspromenad utanför Linköping hittar det svårt sargade liket. Det är otäckt välbevarat och spåren efter tortyr på kvinnokroppen är bara alltför tydliga. Kriminalinspektör Malin Fors tycker sig omedelbart se likheter med fallet Maria Murvall, den unga kvinna som hittades våldtagen och brutalt misshandlad i skogen för flera år sedan och som sedan dess varit okontaktbar där hon sitter inspärrad på Vadstena sjukhus. Av en slump träffar Malin en psykolog från S:t Lars i Lund som berättar om ett liknande fall, och plötsligt tycks Maria bara vara en liten pusselbit i något mycket större. Men vad är det som är så fruktansvärt att det inte går att tala om?

  
Malin, som länge varit besatt av att få veta vad som hände Maria, är fast besluten att ta reda på sanningen, oavsett vart det kan föra henne.  


Jag har verkligen gillat de andra han har skrivit så denna ser jag fram emot men som sagt var har en innan först. ha det så gott nu alla läsare (  ?? )) Kramizar ;)

Inga kommentarer: