4 november 2011

Feberfri för andra dagen i rad, så lycklig ....

Feberfri för andra dagen i rad, så lycklig :D Det verkar gå åt rätt håll. orken däremot har fallerat totalt men jag jobbar på det, små korta promenader runt kvarteret och upp och ner för trapporna är ett bra hjälpmedel. idag ska mannen och jag baka bullar tillsammans ;) Kan säga att det är ett bra tag sedan det fanns nybakade bullar i det här hemmet. Problemet är att det är fullt i frysen så det får bli att äta massor ;) tror dock inte det är något problem precis, sen finns det säkert någon som uppskattar att få en påse med ljumna bullar till fikat :)
Det händer saker här minsann, mannen har fått två erbjudande om jobb på kort tid, skit kul och bra för honom. Vore inte helt fel att få två heltidslöner att leva på.
Grått och trist idag och enligt min väder guide så ska det regna efter kl tolv, men inte en droppe här så det kommer väl, kanske skulle passa på att ta promenaden nu istället för sen. I går fick vi iväg två stora kärror med skit till tippen, så underbart. Det tråkiga är att det inte syns :0 Vi har så mycket så en kontinenter skulle kunna komma hit och fyllas ( tror jag) fattar inte varför man samlar på sig så många saker som man inte är i behov av. men är man gift med en hamster så blir det kanske lätt så ;). Jaha om man skulle ta tag i sitt liv och försöka göra lite nytta eller ta den där promenaden ? ja vi får se, ha det gott Kramizar

Ibland önskade jag att jag hade en liten kompis att ta med ut på promenaden, men när tiden inte finns så är det bättre att låta bli, men söta är de :)

Inga kommentarer: