20 juni 2010

Söndag den 20 Juni 2010

Vilken helg :D Hänt så mycket så jag har inte hunnit till datorn :0 men har haft så kul. På fredagen var det student, Tea slutade och vi firade henne :) Mycket mysiga människor och god mat. Alltid lika roligt att vara med den familjen och dess vänner. Efter blev det att bege sig ut i natten och kolla in alla överlyckliga ungdomar som slutat skolan :) Kan bara hålla med dem...UNDERBART. Kan säga att överlag skötte de sig exemplariskt och jag önskar bara att de hade stannat i hembygdsparken men men. Jag hoppas de hade roligt och att de minns sin skolavslutning ;) Natten tog inte slut vid halv ett som jag hade tänkt mig. jag fick åka in till Kalmar och hämta hem tre tjejer :) är så himla kul att lyssna när de pratar och denna gång handlade det om ett ganska vanligt samtalsämne nämligen killar/pojkar. Två av dem hade bråkat med sina kärlekar och var ledsna och de hatade att vara kära och inte fick något tillbaks...kan bara säga att detta kände jag igen. Tycker synd om dem för detta går man igenom så många gånger när man växer upp för varje gång man träffar en ny så tror man att det är MR Right. Det är ju sällan det ju :/ Tjejerna var så ledsna och jag led med dem. Hur frustrerade de var över hur de blev behandlade och jag kunde bara hålla med, man är så jävla blåögd när man är "kär", man går med på allt, man tror på allt och sedan får man veta bakvägen att den man dyrkar strular runt med andra, självklart går ens hjärta i tusen bitar och man sitter där och plockar upp skärvorna. Är dock helt säker på att även dessa tjejer kommer hitta sina mr right när de är redo för det och när pojkarna har vuxit upp lite och lämnat det första lekstadiet. För tyvärr blir aldrig pojkar vuxna de leker troligen tills de ligger 2 m under jorden. Väl hemma la jag mig på min älskade kudde, pussade maken god natt och somnade. Så underbart men blev väckt direkt eller klockan var 10, kände då inte för att kliva upp ur sängen men när det helt plötsligt var överbefolkat i sängen så gick jag upp.

Lördag och hela familjen sitter vid frukostbordet och äter frukost ihop :0 Måste säga att detta fenomen kommer jag inte ihåg när det hände sist, men kanon mysigt var det. Vi bestämde oss för att åka en sväng in till kalmar då sonen bestämt sig för att råna sitt sparkonto och köpa sig en IPHONE. Så blev det och en telefon rikare blev han och hoppsan jag med ;) fick hans gamla. Var meningen att vi skulle in på IKEA med men vi orkade inte det blev Mc Donalds istället ;)sen hem och fixa till oss för att gå till J och B för en grillkväll. Om igen god mat och sällskap kom dock hem lite tidigare men vi somnade bums ändå, vet inte om det är luften just nu som tar kraft...eller kanske det är att man aldrig sover.

I dag är det då söndag :0 och som vanligt tycker jag att helgen går för fort. I morgon åker ju maken igen :/ Men det är ju en kort vecka eftersom det är midsommar nästa vecka, hoppas jag i allafall ;)
Idag har jag inte gjort så mycket, s och jag var på Bilbingo och hade det tråkigt för numren var då inte på vår sida :( men nästa gång är de det ;) ( Nickar och håller med mig själv )efter blev det middag hos svärrisarna, underbart gott som vanligt men man blir ju så mätt, så vi rullade hem och slängde oss vid varsin dator ;)trötta men nöjda av denna helg. Jag hoppas att ni liksom jag haft en kanonhelg. Det enda tråkiga är att jag nu känner en växande halsont och febern har tagit över min kropp. Det är liksom inte planerat att bli sjuk lagom till midsommar precis, så nu laddar jag kroppen med panodil och kryper ner i min ny bäddade säng och förhoppningsvis är det borta i morgon.

Ha det nu så bra Kramizar :D

Inga kommentarer: