16 juni 2010

Onsdag den 16 Juni 2010

Lycklig idag, har varit och jobbat med ett helt nytt gäng barn och vuxna och det var bra. Har varit i blomstermåla och det var ett antal år sedan kan jag säga. har varit på den lilla avd med barn mellan 1-3 år så underbara ungar. Vädret har varit på min sida med och barnen har varit ute och lekt hela dagen med vatten och sand, kan tänka mig att det blir många bad ikväll ;) men vad gör det om kläder och barn är skitiga när de går hem, det visar ju bara att de har haft roligt eller hur? Så har jag resonerat när mina var små, bättre skitiga barn och glada än rena och tjuriga ;)

Kan säga att jag har landat lite efter skolan nu och det känns underbart, i går fick jag veta att vår litteraturstudie fick VG och det gjorde mig glad, är alltid ett plus i kanten när det är mer än G. Hade ju två kanon bra tjejer att skiva med och det visar också att jag ska ha en att skriva med under C-uppsatsen. Så nu är skolan slut för min del eller sommarlov låter bättre ;) är ledig fram till v35 och jag tänker njuta varenda minut. Känns också bra att vete att pengar inte blir nåt problem denna sommar, det har då inte varit lätt att vara utan lön från juni till aug ska jag säga men har jobbat bra redan nu och det betyder att jag kommer få en lön, känns kanonbra :). I morgon är det fritids igen och det är kul det med, att kunna blanda åldrarna gör jobbet aldrig tråkigt ;)

Nu är jag hemma och jag har gjort en dundertabbe igen :/ GLÖMDE att smörja in mig i dag innan jag åkte och jobbade :( Nu är jag illröd i ansikte och armar + nacke och det spänner och stramar. Jag borde veta detta och det gör jag men jag borde tänka med och det gjorde jag inte. Nu får jag lida och det gillar jag inte men jag vet inte om jag lider av svedan eller min egna dumhet mest ;)

I går var Nettan här och vi fikade, alltid lika trevligt och jag fick även äta lite ballerina kex kladdkaka :) De är så goda så man kan smälta med lite kall mjölk till. Så TACK Nettan för att du kom och fikade hos mig det gör vi snart om. Annars har veckan flutit på Bra och snart är det nedräkning som gäller för då kommer maken hem och det gillar jag ;)

Nu är det dags att svettas lite mera :) dags för att besöka mitt gym ;) jag ska cykla. I går sket vi i det och tog en promenad efter tv istället, kl halv elva. Men det var väldigt skönt och det bästa var att när jag sedan la mig så började det regna och det är ett ljud som jag gillar så jag somnade så gott så :) Ha det nu så bra och kramizar till er ;)

Inga kommentarer: