31 augusti 2011

Lyckorus :D

I natt sov jag så gott :) underbart men vaknade istället 04.10 och trodde jag försovit mig ( öppnade på jobbet idag ) Inte fasen vågade jag blunda igen utan jag gick upp (urk) klockan skulle ändå ringa halv fem. Känns som jag går omkring och drömmer, att jag inte vet om det är sant men det är sant och det är så underbart :D Fått massor med grattis idag och det har stärkt mitt självförtroende mer än någonsin, tänk att så många bryr sig och höll tummarna för mig i går är underbart ( mycket underbart, märker jag ;) Dagen har varit bra, lugn och harmonisk. var på promenad och pallade äpplen i hembygdsparken ;) tro dock inte vaktmästarna misstyckte fanns en del äpplen där ;) När jag kom hem fick jag rycket och röjde upp i kök och vardagsrum, diskade mm, skönt att ha det gjort. Sen hämtade syster yster upp mig och vi åkte långt ut i skogen ( koverhult tror jag ;) och plockade kantareller. Ja faktiskt så hittade jag så många att jag fyllde ett litet spann. Tur dock att jag hade en kunnig människa med för annars vet i sjutton vad jag hade kommit hem med ;). Syster yster följde med hem sedan och vi fikade medans jag lagade middag, sen åkte hon och jobbade, är så glad för min syster även om vi inte ser varandra vareviga dag så vet jag att hon finns där och kan hon så ställer hon upp :)
För en stund sedan kom svärmor och svärfar med blomma och grattade till examen, kändes fint, underbart vackra blommor och en slant med, sitter aldrig fel :).
I morgon har vi planeringsdag på jobbet och då träffar jag chefen, ska bli intressant och se om hon vill behålla mig eller inte ;) ha en bra kväll Kramizar :D

Inga kommentarer: