7 april 2011

Så underbart :)

Vaknade i morse och var inte täppt i näsan, snacka om befrielse :D Medicinen som jag fick i Tisdags har varit kanon och det är så skönt att börja känna sig som vanligt igen. idag har jag jobbat och det har varit en kanon dag, men blåsig ;) Kunde inte släppa ut våra små troll, de kunde ju ha blåste bort ;) Men lite frisk luft fick vi ändå genom en promenad. Hem och efter ett tag fick jag hem både min älskade make och son, skönt att det är helg och att alla är hemma. Helgen ser ut att bli intressant på många sätt. i morgon ska vi fira grann pojken som fyller 18 år, på lördag ska jag och S iväg på överraskning ( mer info kommer efter ) På eftermiddagen blir jag upplockad och ska iväg på en utmaning men en rolig sådan ( mer info kommer )Sen hem och ha lite lördags mys. Söndag ja då verkar det vara lugnt, än så länge. Men tänker ha en mysig kväll ikväll, har gjort chokladbollar är evigheter sedan jag gjorde det och tänkte smaska i mig ett helt gäng till Criminal Minds ikväll vid 21.00

                                                      Criminal minds
                                                      21:00 - 22:00


Amerikansk kriminalserie från 2010-11. BAU-teamet ger sig ut på vägarna för att spåra upp ett ungt kärlekspar som är ute på en mordisk resa. Prentiss får skrämmande nyheter från sin tidigare chef på Interpol.
Medverkande: Thomas Gibson, Paget Brewster, Joe Mantegna, Shemar Moore, Matthew Gray Gubler, Kirsten Vangsness
Säsong: 6 Avsnitt: 13 / 22 Produktionsår: 2010-11






Måste erkänna att denna kille är ett riktigt mums för ögonen ;) Men annars är detta ett program som jag gärna ser på, gillar det till 100 procent :) Men jag gillar mycket och tur är väl det för vad gjorde man annars om kvällarna ;)

Ha nu en riktigt mys kväll Kramizar :D

Inga kommentarer: