9 april 2011

Fy fan vad jag mår bra .... ;)

Underbart att leva just nu, allt är bra :) Fina ord för att komma från en som varit långt nere men jag är glad och ser positivt på kommande veckor. Idag är det lördag och jag hade fixat en överraskning till dottern, det var en spa behandling på Movment i Kalmar. En behandling av ansiktet och det var så underbart :D bara ler när jag tänker på det. Underbar människa, kanon mysigt rum, varmt och skönt ( man blev nerbäddad och sedan någon som bara tar hand om en. Behandlingen bestod av följande, rengöring, ångning, por rengöring, mask, och slutligen en underbar massage. känner mig så len och mjuk, typ som man gjorde när man var 3 år. Efter detta underbara passade vi på att slå på stort och gick och åt på Subway ;) Det är kanon gott käk där, ni måste prova om ni inte redan gjort det.
Hemresan var dock lite stressigt men vi han, hann till min lilla utmaning som jag fick denna vecka. En kär vän till mig ringde och bad om hjälp med att fota ett bröllop och inte kunde jag säga nej, älskar ju bröllop. Men vad nervös jag har varit för detta menar när man gifter sig vill man ju att allt ska vara så bra som möjligt ja ja jag tog 211 kort så det vore väl tusan om inte några blev bra. Fick även äran att vara med i kyrkan och de var så underbart vackra, jag blev alldeles tårögd. När man ser en sådan kärlek så kan man inte göra annat än att fälla en liten tår. Nu hoppas jag att dom har en sjuhelsikes fest och skit kul, för det ska man ha när man gift sig, mycket god mat, dricka och dans, lekar och bara en massa skratt. Jag önskar dem all lycka i världen tror dock att de redan har det men kan ju önska det ändå. Ett stort Tack till den underbara korgen jag fick ( skulle ju inte ha nåt :) den värmde, så nu ska det smaskas en massa frukt ikväll.
När jag kom hem från kyrkan hade mannen och sonen fixat i ordning våra nya sängar, ja det kanske jag inte har berättat men vi har blivit med nya madrasser, sådana där med motor i ( till sonens glädje) så nu blir nätterna ett härligt upp och ner ;) Något tak blev det inte men förhoppningsvis kommer det upp det i morgon. Vi har även haft premiär med att grilla, det var inte fy skam vill jag lova. File, potatisgratäng, sallad och tzatsiki så nu sitter vi här och jäser, något godis finns det inte plats för utan enbart frukt, kanske lika bra det eftersom man ska på vågen i morgon ;) Men huvudsaken att jag mår bra och det gör jag så just nu är livet GREAT.

Ha nu en underbar lördagskväll med era nära och kära det ska jag Kramizar :D

Inga kommentarer: