12 augusti 2010

Torsdag den 12 Augusti 2010

Denna dag hade jag planerat för länge, marknaden i Rockneby stod på schemat. Men kom jag dit nej då jag fastnade här hemma :/ men jag överlever är faktiskt inte lika tokig i Marknader som för ett par år sedan då jag åkte åt alla håll och kanter för att gå. ja ja man växer väl upp kanske ;) Vi sov länge idag, S jobbade och hon smög iväg hemifrån vid 07.00 men då orkade jag då verkligen inte gå upp, sover dåligt men inte på morgonen konstigt nog. Har börjat bli nervös inför skolan igen och med det kommer det vanliga mag problemet och stressen alltså kan jag inte heller sova. Har ju Smirre med som alltid tycker att matte ska gå upp vid halv 4 tiden på morgonen, ibland önskar jag verkligen att jag bara kunde öppna dörren och skicka ut han och sedan få sova men det går ju inte ;)Men har hunnit med en hel del. har tvättat ( det tar aldrig slut) jag har även målat med grund färg på garage taket eller P var med också, dumt att ta all ära själv ;) har även rensat alla mina land ( 4 st) inget ogräs längre. tog nästan hela dagen. Jag gör det inte för ofta som ni kanske förstår. Kul när det är gjort men skit tråkigt att göra.Avslutade dagen med att stryka det sista så nu hoppas jag verkligen att tvätt maskinen kan ta sem, vill inte tvätta mera.
Efter en kanon god middag och disk hamnade jag vid datorn, inget ovanligt i oförsig ;)men det blev lite jobbigt då jag hamnade på hemsidan för skolan och insåg hur mycket böcker som jag behöver köpa :( blir då inte billigt, ska dock se efter om jag kan få tag i begagnat annars är det bara att bita ihop och handla.

Idag har min telefon inte ringt på hela dagen, inte för att det är något konstigt men ibland önskade jag att mamma levt och ringt, skulle vara underbart att höra hennes röst. Saknar dig mamma och pappa med förstås lika mycket idag som i går och för alltid :´´(

vet ni att i min kyl finns det över 40 st kexchoklad, två påsar med Daim, 4 paket med Plopp och en hel Ica kasse med Ballerina kex, fattar ni vad det är mycket som frestar ;)

Många kramizr :)

Inga kommentarer: