24 augusti 2010

Tisdag den 24 Augusti 2010

Hej och hopp, jag är tillbaks ;) Helgen har varit kanon bra och jag är så glad att jag följde med. Vilken bår, rena paradiset ;) den heter ju så. Nä kan sammanfatta det så här, bra boende, bra sällskap, bra mat och bra underhållning och ett stort + för att solen var med oss.
Fick ansiktsmassage ombord och det var helt suveränt, har aldrig fått det förut men ska absolut göra det flera gånger. Dom 25 min försvann i ett vips, men bara för det var det ju inte över, vi badade och bubblade och bara mös länge. Satt på däck 10 och såg hela havet framför oss inte illa att bada bubbelbad med den utsikten ;) Vi köpte oss en protein drink hur god som helst men det medföljde en snaps med alger :/ inte lika gott men ner slank det ;)Kan säga att vi har ätit konstans och druckit med ( inte jag då) ja inga kopiösa mängder men så man är go och glad ni vet. Själv har jag befunnit mig i ett halv töcken av tab som jag tog eftersom jag var 100% säker på att det skulle blåsa storm, det gjorde det då inte. Tji fick jag och därav lite dimmigt för mig. Men de andra hade desto roligare åt mig, jag var tydligen ganska underhållande och det kan jag väl bjuda på. Det var båtresan det ja.

Vi stannade kvar i stora staden en extra dag för att U ville in till Stan och shoppa och det tackar vi inte nej till. Själv handlade jag mig en t-shirt, ja jag vet jag slår på stort när jag shoppar ;) men systrar ystrarna och U + bonus E handlade loss ordentligt, kul att se. Vi åt god Mongolisk mat och fikade i gamla stan, kan säga att fikat var bäst ;) varm choklad med grädde och en biskvi, inte helt fel. Veckan som kommer ska jag enbart leva på vatten och bröd ;)Vi var dock väldigt duktiga på söndagskvällen då vi tog oss en rejäl promenad och kollade in omgivningen där syster yster och A bor, Kungsängen. var väldigt vacker med vatten och höga berg ( och pulkabackar)Det finns foton på Faccebook om ni vill tjuvkika lite. Men jag kan sammanfatta lite till BORTA BRA MEN HEMMA BÄST det uttrycket gillar jag för det stämmer. i går kväll när jag kom hem så gick luften ur mig och det var skönt att duscha och sedan krypa ner i sin säng, kan säga att jag sovit ganska så underbart i natt. Var utvilad när jag klev upp och det är inte ofta det händer. Gick upp med sonen och åt frukost med honom, skönt med sällskap. han började på lärlingsprogrammet i dag och var väldigt nöjd med både schema och mentorer och klasskamrater så det känns ju bra även för lilla mammsen. I dag tvättar jag och bara tar det lugnt, försöker sätta mig in i vad som ska göras till skolstarten men fattar inte mycket, gillar inte att man ska ha hunnit läsa flera böcker och lämnat in saker innan första skoldagen :/ det suger om jag får säga min mening och det får jag ju ;) är ju min blogg. ha nu en fortsatt trevlig tisdag det ska jag Kramizar :D

1 kommentar:

Caroline sa...

Härligt att du fick en sådan underbar helg, det är du värd nu innan allvaret drar igång på allvar.
Kramar