11 augusti 2010

Onsdag den 11 juli 2010

Semester det låter så underbart och det är det med, oftast hela tiden. Vår semester i år gick mot Göteborg som den av någon anledning gör varje år ;)I år bokade vi rum på hotell heden, bra boende men inte var det gratis precis, halva semesterkassan gick åt bara där :/ men alla utom jag ville slippa husvagnen och då blir det så. Vi åkte på söndagsmorgonen och resan över gick smärtfritt, var bra väder med. hade varit skillnad om det varit 30 g värme kan jag tänka mig. Vi hade tur med och fick rummet på en gång. Sedan gick vi ut på stan och kollade runt lite och självklart hamnade vi på Nordstan till dotterns stora glädje ;) kan säga att min dotter älskar att shoppa ;) vi andra försökte hänga med men tillslut delade vi på oss för de två manliga tycket att det var skit tråkigt att hänga i klädaffärer och så vidare ;) kan jag då inte förstå...kan ni?
På kvällen spöregnade det och alltså kunde vi inte gå på stan som vi tänkte, äta någonstans typ. Till slut hamnade vi på bio, ja jag vet men vilken bio. 12 salonger och de var då inte små precis. Vi såg Knight and Day med Tom Crusie och Cameron Dias. Den var faktiskt kanon bra och verkligen sevärd, ett lyckokast. Sedan gick vi hem och sov klockan var 23 eller mera.
Måndagen sedan bestämde vi oss för att tillbringa dagen på Liseberg, det gjorde vi också men betydligt senare än vi tänkt oss, de öppnade inte förrän vid 13 tiden så till maken och sonens förtvivlan blev det mer shopping ;)men idag handlade de mer än vad vi tjejer gjorde så jag tror att de hade mer skoj. på kvällen blev det då Liseberg och som vanligt blev det bergbanan och kanonen som jag åkte, maken och sonen åkte nog det mesta tror jag.Blev illamående direkt och det bådade inte gott så jag tog det lugnt, tog en massa lotter istället men ingen tur nej då jag fick stå och se på när dottern istället vann det ena efter det andre, blev två högvinster ballerina och kexchoklad, vi har ballerina kex för ett år känns det som men de lär säkerligen inte bli långvariga ;) blev plopp och Daim med så godis har vi då fått för en lång tid framöver :)Inte så att jag klagar precis ;) Det var allsångsavslutning med så ni kan förstå att det var en hel del folk på Liseberg, vi såg lite av genrepet men gav upp, vem vill sitta där och vänta från halv fem inte jag i alla fall. Tanken var att vi skulle gå tillbaka och titta lite men det var så mycket folk att vi sket i det. Det var bra för det var inga köer precis för alla ungdomar eller flickorna stod ju och skrek efter Eric sade ;). vi lämnade Liseberg vid halv tio och var ganska så nöjda, släpade oss hem och stupade i säng. tror faktiskt att vi gick ett antal mil denna dag och det kändes rejält i benen.
Tisdagen startade tidigt, åt frukost och sedan checkade vi ut innan halv nio ( ovanligt för vi är en trött familj som gillar att sova )vi drog vidare mot Ullared japp ni läser rätt vi åkte dit och kom tydligen på en bra dag, inga köer men massor med folk och jag blir så stressad. Kläd avd sket vi nästan helt i för när kärringarna börjar att rota i ens vagn då blir jag tokig :( jag blir så stressad så efter 2 timmar så gav vi upp, men vi hann få med oss en hel del bra saker hem. Sen kan jag säga att vi sov hem ja inte mannen han körde men vi andra slocknade ganska så fort och vips så var vi hemma, borta bra men hemma bäst. Väl hemma började jag tvätta alla nya kläder och det fortsatte jag med till sent och även idag onsdag, skönt när allt är rent och inlagt i sina skåp, det ska strykas med bara. men sammanfattar man årets semester så är jag nöjd, totalt urfattig men nöjd, fått en massa nya kläder och god mat och det bästa alla har varit vänner, inget bråk och det är det bästa :)Idag onsdag då har jag hjälpt till att städa i pappas hus det är ju sålt och u behövde hjälp så visst det ställer man ju upp på men när jag satt där och skurade skåpen så började jag tänka på hur skitit det egentligen är :0 menar man städar varje vecka och ibland flera gånger i veckan beror ju på om man har små barn eller djur eller om man är väldigt pedantisk ;) Jag har det inte speciellt välstädat känner jag och det stör mig men jag kommer få det fint i slut änden så just nu blir det lite skit i hörnen. maken har snickrat hela dagen så nu är snart nästa gavel med igen snickrat, känns bra. Nu är det upp till mig att måla allt en gång till så i morgon ska jag till Karlbergs och kolla efter färgen så jag kan måla om solen behagar komma fram igen. Lite uppdatering från lilla mig då Kramizar :D

Inga kommentarer: