30 augusti 2010

Måndag den 30 Augusti 2010 fortsättning....

Måste skriva lite om min dag ;) Jag åkte in till kalmar vid halv två tiden och lugn och fin gick jag in i skolan. Redo till max ;) Träffade några från min förra grupp som jag satte mig med och sedan skulle vi då börja. ja kan ni tänka er en sal med luftkonditionering och en massa folk? det brukar vara suveränt skönt i denna sal men inte idag. Vet i sjutton vad som hände men syret tog slut, kändes det som. Fick en sådan skit huvudvärk som höll på att ta kål på mig. kan säga att resan hem var inget vidare för jag såg knappt. ut med linserna och ett par treo senare är det lite bättre men fy för att ha så ont, är riktigt länge sedan det var så intensivt.

Skolan då ja det stod två lärare framme och gick igenom vår studie handledning och sedan fick vi sluta :0 Inte kul att köra nästan 10 mil för något som jag redan visste om och själv kunde läsa mig till men men nu är det gjort så nu är det bara att ta tag i läsandet och det gör jag i morgon, ikväll tänker jag bara bota min huvudvärk. Saknade dock mina tjejer, är så tomt utan deras prat och härliga skratt, får verkligen hoppas att man springer på dem eller om vi kan ta en fika ihop önskar att de också skulle gå samma som mig ju. men jag hoppas att det kommer gå bra för dem i deras delkurs.

Lite skoj är jag ändå ;) måste berätta en sak som jag lyckats med. Jag har lånat de flesta böckerna på bibblan och saknar fortfarande två så idag när jag gick och hämtade en annan bok så klagade jag lite på att jag inte fått just den boken, var ju 2 ½ vecka sedan jag beställde den. Men tyckte hon i disken du har ju den redan, nej då det har jag då inte sa jag lite små sur, då skulle jag väl inte stå här och säga motsatsen eller hur. jo det höll de med om men lovade att kolla upp det och jag gick hem. När jag sätter mig vid datorn så råkar jag häva ner alla böckerna på golvet och tro min förvåning när en bok blev två :0 jag hade boken ( pinsamt värre) den hade suttit fast i en annan så nu fick jag då ringa och be om ursäkt. Ja detta är jag i ett nötskal ;)så boken som jag skulle läst tills idag har legat hemma hos mig sedan den 20/8, nu får jag dock läsa i 110 men det gör jag i morgon den var inte så tjock bara 140 sidor :)känner mig dock lite dum över att ha missat den men men bara att gilla läget. Nu ska jag dock sätta mig och läsa den sista boken av Mons Kallentoft Vårlik. Kan varmt rekommendera alla böckerna
1: Midvinterblod
2: Sommardöd
3: Höstoffer och så vårlik de är suveränt bra. Detta blir min sista bok för denna terminen kommer sakna att läsa men ser fram emot julen eller strax efter när jag kan börja igen och då ni då kan jag läsa hur mycket jag vill för då är skolan slut :) ha nu en bra kväll Tjingelingen ;)

Inga kommentarer: