15 augusti 2010

Söndag den 15 Augusti 2010

Ångest...sem är slut för maken i morgon ( måndag) och allt ska återgå till det normala. Vill att han ska fortsätta vara hemma men jag vänjer mig igen, bara en fas man ska gå igenom ;)Gårdagen var lugn, P och jag målade andra omgången med grundfärg på gaveln så nu är det grön färg som ska på, vore så kul om vi hann det innan det blev torsdag, om vädret tillåter det vill säga. I såna fall är den gaveln färdig :D och då kan vi börja med den andre och sen är den delen klar, det börjar närma sig klart :) Är väldigt nöjd med vad vi har åstadkommit denna semester. Alla fönsterna är bytta och väggen är mer eller mindre nere, garaget har fått nya sidor och snart är allt målat. Visst det finns mer att göra men det får vi ta tag i om helgerna framöver för veden ska in med innan det blir för jäkla mycket skit väder. Vet ni jag hatar att bära ved, det är väldigt jobbigt, otympligt och fullt med små djur :/ men snäll som jag är så tvingar jag barnen och maken får vila, visst är jag otroligt snäll ;)däremot gillar jag att ha en varm brasa att sitta vid när det stormar utanför ;)

Idag ska det jobbas lite mera då, ev ska vi måla om det har torkat, bäddas rent med och ev på Bilbingo. Har inte riktigt bestämt mig än för det är sista dagen mannen är hemma och det hänger lite på vad han ska göra, vill ju gärna umgås med honom så mycket som möjligt.
Blåbärs pajen igår var en riktig besvikelse :( bären var så små och eländiga så det blev bara mos i ugnen, smakade enbart mjöl ( vet i sjutton hur jag mätte) så nu känner jag då lite press på mig att bege mig ut i skogen och plocka för att göra en riktig paj men jag i skogen :0 jag lär gå vilse måste se till att ha någon med mig som har bra lokalsinne, ja ja vi får se vad som blir av denna tanke. Nu ska jag väcka sonen och se om han har lust att måla. Tjingelingen :)

Inga kommentarer: