29 juli 2010

Torsdag 29 juli 2010

Undrar om jag håller på att bli sjuk :/ är så himla trött och hängig. Men vem man än pratar med så känner de likadant, kanske är ett massvirus och hela befolkningen är smittad ;)Nä skämt åtsittande, trött kan man vara men man kan ju vara pigg ibland iallafall. idag har jag trotsat vädret och alla barnen var ute, även de som inte hade regnkläder. var riktigt skönt faktiskt även fast det skvätte mest hela iden men barnen brydde sig inte något nämnvärt de lekte precis som vanligt. Måste vara underbart att vara barn, tänk att få leka och lära sig saker hela dagarna, inga måsten som att städa, tvätta, handla och betala räkningar. Det ni det vore en underbar dröm. En annan dröm som jag har är att vinna pengar, tror att jag är helt ensam om den önskan ;) Man kunde ju ha varit den lyckliga miljonvinnaren här i Mönsterås. Men det vet jag att det inte är jag för det har H kollat åt mig så tyvärr inte denna gången heller :/ Men nästa då ni då smäller det.
Måste få berömma min älskade make, han har nu satt in alla våra nya fönster, är så fint så. Stor skillnad på de vita fina fönsterna mot de gamla bruna. Nu ska vi bara vänja oss vid rullgardinerna med, de vill inte riktigt som vi vill men vi lär oss nog dem med ;)

Målade gjorde jag i går efter jobbet ( känns i armarna ja ja menar det :/ )så nu är de gröna och fina och blir det bara bra väder verkar det som att maken börjar att snickra lite med, vore så underbart skönt att de blev klart med. Köket ja det blir klart det också någon gång, börjar vänja mig vid att bo i en byggplats och så slipper jag städa så ofta, för det gillar jag då inte.

Sitter och spannar in dottern utan att hon vet det, hon sitter och skriver en mening på latin till en ev tatuering och det kommer bli så fint på henne om hon vågar ;)Men kan säga att hon är så himla kräsen så det lär ta tid innan hon har bestämt sig, jag däremot skulle kunna gå i morgon men både pengar och sommaren gör att jag avvaktar lite, ev oktober. jag får fundera lite vill ha så många olika. Ska dock fixa mina barns initialer som jag fick hjälp med att skissa är sjukt nöjd med den skissen det svåra är bara var jag ska ha den, ja ja det får bli en senare fråga nu blir det natti natt :D

Nu blir det duschen sedan sängen, som sagt var sjukt trött.

Inga kommentarer: