17 juli 2010

17 juli 2010

Det är sommar och varmt och skönt, jag tillbringar inte så mycket tid vid datorn så bloggen skiter jag i just nu. Det kanske märks men allt känns bra och jag mår bra det är det som gäller.

Har varit ledig nu i ett par veckor men i måndags började jag jobba och ska göra det i 4 veckor, jag älskar det :)Massor med barn och en salig blandning av personal men allt funkar och jag slutar aldrig fundera över hur barns förmåga att anpassa sig till nya situationer. Däremot är det svårt att hitta på nåt att göra, det är varmt för dem både inne och ute men vi dränker dem med vatten och har vatten spridaren igång som de får springa igenom och ja det verkar nöjda och då är jag det med. Blir en hel del glass med ;) Måste man vara på förskolan när mamma och pappa jobbar så måste det finnas speciella stunder.

Hemma flyter det på med, nu har jag nya fönster på framsidan och idag blir det ev persienner med, välbehövligt i denna soliga värld ;)

Min dotter kom in på högskolan och gjorde mig till världens stoltaste mamma, hon har verkligen slitit för detta och förtjänar det till 110 %.

Har hela garaget fullt med grabbar som lanar, smart lösning av maken måste jag säga, de har inte stört oss ett dugg och svalt har de haft det med.

Så lite uppdatering :) Ha det fortsatt bra och en massa kramizar till er som läser :D

1 kommentar:

Caroline sa...

Ja, varmt är det men man ska inte klaga snart är det vinter igen.

Bra lösning med garaget =)

Ska bli spännande och se erat kök när det blir färdigt, men låt det ta tid det blir mycket bättre då.
kramar i sommarvärmen