3 juli 2010

Fortsatt Lördag den 3 Juli 20101

Jag har tillbringat dagen i min soffa på altanen, skönt och lagom varmt. Jag var på bibblan i fredags och lånade lite böcker. De som jag skulle låna var inte inne :/ så jag fick hitta något annat. Efter mycket om och men bestämde jag mig för två böcker, en serie av Mons Kallentoft. Midvinterblod och sommardöden. Kan säga att de var bra och ännu gladare blev jag när jag insåg att det fanns en trea och en fyra med, Vårlik och höstoffer. Så på måndag blir det till att besöka bibblan igen. Gillar när det är flera böcker för man får ett sammanhang på ett annat sätt än om det bara är en bok. Älskar att läsa och från att varit en inbiten kärleksroman läsare har jag hamnat mer och mer på deckare sidan, gillar det där spännande och när man får en känsla av att vara delaktig i det man läser. Finns få författare som kan fängsla mig och tyvärr är jag kräsen men oftast ger jag dem en chans ( böckerna alltså ;) ) Nog om böcker nu ;)

Var en sväng i nabben och kollade in loppisen men hittade inget. Pratade med A som stod och sålde sina smycken, jag hoppas det gick bra för henne.jag parkerade hemma hos pappa men insåg att jag snart inte kunde göra det längre, huset är till salu och när det väl är salu så är det inte mitt fars hus längre och jag har ingen rätt att vara där längre...känns inget vidare ska ni veta. Men det kommer alltid finnas i mitt hjärta och när jag stod utanför idag så kände jag inte pappa där längre, det kändes som att han hade lämnat stället och jag förstår honom :/. sedan for vi hem igen B och jag.

Eftermiddagen blev som sagt var i soffan och i böckernas värld. barnen och maken fixade middag Tacos skönt att bara sätta sig och äta, de tog även hand om disken så jag läste vidare ;) Nu ska jag se om det är nåt att se på tv, risken är väldigt liten dock.

Kramizar till er alla :D

Inga kommentarer: