19 maj 2008

Vatten i örat :)

Ja vad säger man, när man bara har en fungerande hand så upptäcker man en hel del som man inte tänker på i vanliga fall. Klä på mig går okej borsta tänderna börjar funka nu, även toalett besöken fungerar någorlunda, men att tvätta håret är stört omöjligt att klara av..så vad gör man? Ja jag ber ju dottern då snällt och ja visst inga problem, men när man ligger där på knä och de värker och ryggen känns som om den ska gå av man har vatten i hela ansiktet och även i öronen. Hon gnor så att det snurrar i huvudet och hon blir aldrig klar, jag kan ju inte gnälla för då slutar hon ju och jag kan ju inte muttra heller nä bara lida i det tysta. men hon är så snäll så jag ska inte gnälla men gud vad jag hatar att bara ha en fungerande hand vid vissa tillfällen.
Idag har jag då försökt mig på denna engelska litteratur som vi ska ha till hemtentan, ja vad säger man fattar nada. Det handlar om barn och material så mycket fattar jag och även vart tredje ord är också förståeligt men resten, vad ska vi med denna litteratur till egentligen? blir jag en bättre pedagog för att jag läser böcker på engelska? ja vem vet men det känns som om det finns tillräckligt med litteratur i Sverige så man kan låta den engelska vara. nu gnäller jag igen men blir så irriterad på allt just nu. Måste lösa problemet på skolan så att jag kan börja på AU2 till hösten nu när poängen börjar trilla in, det ska då alltid vara något som krånglar hela tiden.
Ni skulle bara se min hand den är nästan svart, ser riktigt läskig ut men jag kan röra den mera nu men inte ta i för då skriker jag, gör så ont. tar väl ett tag för muskler och nerver att läka ihop sig igen så det är bara att linda handen och se glad ut, en vecka trodde läkaren men det kan bli längre, hoppas på det första.
Bantningen då ja den går fint, dottern bakar och bakar så vi äter och äter vad ska man göra? nybakat tackar man väl inte nej till. Drack en sån där äckel påse idag och i ca 3 tim höll jag mig mätt men jag saknar att tugga, kommer nog bli kämpigt det här :(

Inga kommentarer: