25 maj 2008

Saknad

I dag är det Mors dag, jag tycker denna dag är mest jobbig. Först så har jag ingen mamma längre att besöka utan en grav, sedan ska man fixa och dona åka hit och dit för att fira andras mammor, men jag då? jag är ju också mamma vem ska fira mig då?
Idag var jag ute och plockade liljekonvaljer redan kl 7.30, (katten väckte mig)Fåglarna sjöng så vackert och det var bara jag och fåglarna i skogen, underbart var det. Blommorna luktar så man blir alldeles tokig, så gott men det tyckte smirre med och försökte smaka men det fick han ej, fy på sig. Ner till pappas fru och firade henne lite sen kyrkogården, lika jobbigt varje gång. Ibland är det svårt att förstå att hon är borta och jag saknar henne lika mycket idag som i går, det är bara 9 år sedan hon gick bort så man borde kanske ha vant sig men nej då saknar henne ännu helst såna här dagar. hem upp till svärmor och hämtade gasolen i husvagnen, ska ju grilla här hemma, hem igen, ni ser ett jäkla farande. Då ska ni veta att jag har dammsugit hela huset innan med gjort en potatis gratäng, tzatsiki, en stor sallad med massor av fetaost i, mumma, köttet har legat i marinad sen igår, nu är allt förberett och jag är skit slut. de andra då ja de sitter nere och tittar på en film, bra uppdelning vi har i den här familjen känns det som :(
Melodi festivalen då, såg någon den? jag tyckte att det var en bra show med en massa dåliga låtar i, Sverige gjorde ett proffsigt framträdande och det finns inget att säga om det, utan att det var kanon att sedan inte resten av Europas befolkning gillade den är inte perrelis fel även om det är hon som hängs ut som syndabock. Men ryssland som vinnare vet jag inte om jag tyckte det fanns bättre låtar men det ska bli intressant att se hur världens största land löser detta specktackel nästa år.vet inte riktigt vad denna festival är på väg längre schlager kan det knappast kallas längre, ja vad vet jag. Ha en bra dag nu alla som läser detta och krama om era mammor så hårt ni kan och tala om för dem att de är bäst, det skulle jag ha gjort och man vet aldrig vad som händer så krama gärna en gång för mycket :)

Inga kommentarer: