31 oktober 2012

Lite uppdatering och annat smått och gott ....






 Veckorna går och vi närmar oss flera högtider med raska steg. Närmast står Halloween. Lite annorlunda blir det allt i år då vår vän hastigt rycktes bort ifrån oss och lusten kanske inte finns där just nu men inte ger vi upp för det nej då den sanna andan som P skapade finns kvar och vi för den vidare åt honom, men så saknad han är, går knappt att beskriva. Varje kväll sedan den där onsdagen har jag tänt ett ljus i mitt köksfönster, det brinner för P och alla andra nära och kära som jag mist.

På fredag har jag tagit semester, tänkte inte det först men ändrade mig när tillfället plötsligt fanns där, man får ju inte vara dum ;) Blir en dag med en massa saker att genomföra men det löser jag. Tre gravar ska fixas, granris på och lyktor dit som sedan ska tändas, sedan ska det fixas och donas inför helgen. Ska hinna med ett besök hos kiropraktorn med, massage och lite benknäck är inte helt fel en fredag så där i början av November ;) Har jag tur så hinner jag krama om dottern med när jag är i Kalmar, måste hinna byta en skjorta år maken och förhoppningsvis har sonens skor kommit hem också. Är bra om man kan fixa allt på samma gång så man slipper köra fram och tillbaka.

Har ni köpt några julklappar än? Jag står i startgropen men är svårt då det inte är så billigt längre att göra barnen glada, små barn små paket stora barn dyra saker ;) Men de är ju det finaste och bästa man har och självklart vill man ju ge dem det som de önskar sig men men ….

Läste något roligt på Aftonbladet i dag J Bon Jovi kommer till Sverige den 24 Maj. De ska spela på Stockholms Stadion och det skulle jag verkligen vilja åka på men det är riktigt nära inpå Sweden Rock så det tåls att tänkas på. Såg bandet första gången 1984 och blev helt tokiga i de söta pojkarna från New Jersey har sett dem två gånger till efter den gången och kan faktiskt tänka mig en fjärde gång J Älskar att gå på konserter, festivaler och bli förförd av musik och allt stoj omkring ;) är väl lite tokig kan man tro….  Min man tycker jag är lite tokig menar att det finns ju annat att lägga pengarna på och visst han har ju rätt men upplevelsen är värd mycket mer än pengar för mig och det är ju faktiskt  mina pengar….




På facebook har det startas en insamling som ska hjälpa Sara Algotsson Ostholt att få behålla sin Os här Mrs Medicott. Kan ni bidra med en slant så vore det kanon om alla hjälps åt så kan vi ev ha ett Os guld om fyra år :)

Onsdag kl. 16.45 visar 465.670 SEK och vi är drygt 44 000 medl
Tisdag kl 15 - 362.000 SEK och 38.400 medl

Nu håller vi alla tummar för att Sara har framgång vid samtalet med ägaren ikväll.
(Ny tidsfrist nästa vecka) Målet för oss alla är nu satt till 500 000 SEK , som är mer än halva den summa som saknas för att Sara ska kunna köpa hästen.


Jag startade denna grupp för att försöka hjälpa allas vår silver-Sara, att få behålla sin nya stjärnhäst Mrs Medicott. Om Du vill bidra så sätt in ett valfritt belopp på Christina Lundins konto i Nordea med nr 3128 20 15508. Om pengarna inte räcker, kommer hela summan att skänkas till fälttävlanskommitténs ungdomssatsning.

Tänk Er - en häst som hela Sverige sponsrat!

För utländska inbetalningar/payment:
BIC/SWIFT: NDEASESS
IBAN: SE3730000000031282015508 (8 st nollor i mitten)

MVH Tina Lundin

P.S Pengarna kommer naturligtvis att redovisas till Sara eller fälttävlanskommitténs ordförande.
 
Så öppna plånboken och skänk en slant,  liten blir mycket om flera hänger på :)
 
 


Ha det så gott nu och var rädda om er Kramizar :D

Inga kommentarer: