1 mars 2008

Panik och elände

Krasslig i halsen, det vore otroligt stressande om jag blev sjuk nu, totalt omöjligt. Men halsen är tjock och rasslig och det värker i kroppen. fy fan säger jag bara har inte tid med det just nu, ska starta mitt projekt nästa vecka och allt är förberett..ångest får jag.
Drömde så konstigt i natt, var och sprang i ett kloster, hittade inga dörrar och det var alldeles svart överallt. Snacka om att man vaknade svettig och mag knip, önskar att jag kunde tyda drömmar för den har återkommit flera gånger nu på kort tid.
Önskar att jag åkt ner till mammas och pappas grav i går men jag var så trött, det är ett ständigt ångest för att jag inte hinner eller orkar åka, men samtidigt så är det inte mycket att göra där just nu, väntar på våren så man kan plantera nytt och snygga till efter vintern. Skulle göra vad som helst för att möta någon av dem igen bara för en kort stund, helst mamma som jag aldrig hann ta farväl av, aldrig säga hur mycket jag älskade henne. pappa höll jag i handen och hann säga farväl till och fick även vara med hela sjukdom förloppet, var jobbigt men samtidigt så skönt att kunna vara hos honom den tid som fanns kvar. En vacker dag ska jag berätta hela min story men orkar inte just nu. :´/

Inga kommentarer: