16 oktober 2011

knaprat panodil och druckit vatten.....

Pest helg måste jag allt få säga. Har mest sovit och knaprat panodil och druckit vatten. Mår illa för smaken i munnen är vidrig. I morgon ska jag ringa farbror doktorn och be han titta i min hals tror nämligen till 98 % att det är halsfluss de andra två hoppas desperat på motsatsen ;) Mannen fick åka på plastparty istället för mig idag, hade så dåligt samvete för att tacka nej så jag fixade en stand in. Nu är det så här att min man är väldigt trött på plast saker som vi har hemma i köket, han talar jämnt om för mig när jag ska på ett " handla inget, skåpen är fyllda" mm kan ju hålla med honom till en viss del men det är så svårt att låta bli ju, älskar färgerna och alla nya sakerna ju. Idag säger jag samma sak till honom, handla inget, vad gör mannen då??? Jo han handlar för betydligt mer än vad jag lagt ut på mina sista besök tillsammans. Han köpte hela kniv setet, menar det är mycket pengar men han tyckte bara men vi behöver ju nya knivar och de var ju bra så varför inte!! Jo jo tänk om en annan hade tänkt så, då hade man väl fått sova på altanen typ ;) Nä jag är glad över mina nya fina knivar eller de jag får behålla dottern och jag ska tydligen dela :0 hur nu det ska gå till men det löser väl sig. Knivarna som jag vill ha lär väl hamna i Kalmar för vilken mamma säger nej till dottern?? Nu ska jag trycka i mig kvällens dos av panodil och sätta mig vid tv, börjar ett nytt program Pan Am på3:an som verkar lättsamt för inte orkar jag tänka med denna huvudvärk inte. ha det så gott och var rädda om er kramizar :D

Pan Am
21:00 - 22:00


Amerikansk dramaserie från 2011. Passagerare och besättning påbörjar en romantisk och intrigfylld resa. I händerna på en vildsint ung pilot och en rebellisk chefsflygvärdinna flyger Pan Ams toppmoderna flygplan ut på sin jungfrufärd – från New York till London.
Medverkande: Christina Ricci (Maggie), Margot Robbie (Laura), Michael Mosley (Ted), Jonah Lotan (Dean), Karine Vanasse (Colette), Kelli Garner (Kate)
Säsong: 1 Avsnitt: 1 / 13 Produktionsår: 2011

Inga kommentarer: