8 september 2011

En vanlig dag ...

Trött idag och lite hängig, det hostas och snorar en hel del på jobbet just nu och jag bara inväntar höstens första förkylning. Förhoppnings är man lite emun efter vårens alla sjukdomar. Det märks allt att det börjar bli höst, inte om dagarna men om kvällarna, man får lust att krypa ner i soffan och tända ljus och dricka te. Jag tror faktiskt att detta kommer bli en bra höst eller tror det får bli en bra höst. Just nu rullar livet på bra och jag mår bra, har en del kvar att jobba på men annars känns det som att man är på rätt väg. Idag var jag och sa upp mitt medlemskap på Kommunal, ska byta till Lärarförbundet, kommer dock alltid vara en stolt barnskötare i själen, det kan ingen ta ifrån mig.
Varit på promenad med dottern ikväll och när vi gick där och hon pratade om skolan insåg jag att det fanns en del personer som jag tappat kontakten med, personer som jag umgicks mycket med när jag var i skolan och det känns tråkigt. Det är underbara personer och jag har så mycket roliga minnen från den tiden, får slänga iväg ett meddelande :)
Ikväll skulle jag varit på ljusparty men det blev inställt, tyvärr hade varit mysigt att kolla in ljus inför hösten, tur att man har ett möte till inbokat ;) Nä om man skulle gå och vara lite social med mannen i mitt liv...
Ha det gott Kramizar

Inga kommentarer: