1 januari 2011

Första dagen på 2011

Nytt år, nya drömmar och nya val. Varje nyår lovar man en massa duma saker som man aldrig lyckas hålla, det sket jag i att göra. Istället lovade jag mig själv att göra det jag vill och kan och kämpa för att må bra och sätta mig främst för en gångs skull. inte så att jag kommer skita i mina nära och kära, de kommer alltid vara prio1 för mig. Detta år vill jag att det ska ske många förändringar i mitt liv, jobb, renoveringar, resor står på önskelistan och jag hoppas att jag lyckas uppnå dem alla.
I går var vi hos goda vänner och hade det kanon bra, god mat

Förrätt: Räkcocktail med kräftstjärtar, löjrom och toast

Middag: Flamberad fläskfile med klyftpotatis och sallad

Efterrätt: pannacotta med bär 

Det var så gott ska ni veta. Vi spelade paketspelet och jag vann ;) men mest satt vi och pratade och skrattade, lagom lugnt och skönt. S var ute med sina kompisar och P var med oss först men åkte hem sedan. Var lite jobbig känsla att veta att han satt ensam på nyårsaftonen :/ mådde skit över detta och önskar ......  Tyvärr hann jag inte se så mycket av fyrverkeriet då jag var chaufför till en av gästerna som mådde lite dåligt, något vi alla kan göra ibland. Jag fick kika lite mellan trädtopparna medans jag körde men varför deppa över detta, det sker ju i år igen och jag har ju sett det förut :) Efter lite fika gick vi hem el åkte och kramade om mina älskade barn. Kan säga att jag sov väldigt gott i natt och även på morgonen, kl blev halv elva innan jag klev ur sängen idag, väldigt länge sedan det hände men gud så skönt det var ;) Så tack hela goa gänget för igår :)

Idag har vi bara slappat, efter frukosten blev det en halv lång promenad i blåsten. Skönt men ruggigt. Har passat på att tvätta lite men medans det har skött sig själv så har vi tittat på film, först Leapyear sedan Day and night. Dagen har gått fort och middag skulle dottern laga men det slutade med att jag gjorde det i allafall, S är rolig för hoin hittar en massa recept på nätet och vill sedan testa och det gör vi för glatta livet just nu :) Men varför inte förnya sitt recept förråd, alltid bra med nyheter. Nu är det kväll och jag ska fortsätta att mys med gott och tv och en väldigt kelen kisse. Livet är bra ;) Ta hand om er nu så hörs vi en annan dag :)

Inga kommentarer: