5 januari 2011

Dagarna går......

Mycket runt mig just nu och jag hinner inte riktigt med känner jag, har fötterna i två olika hål och det gör mig vimsig. Jag glömmer en massa och gör saker som jag aldrig gjort förut men det får väl vara så här ett tag och förhoppningsvis blir det bättre snart. Hoppas jag för min familjs skull och även dem jag tillbringar resten av min tid med ;)
I går var M och jag i Kalmar och gick igenom vårt arbete med M. Det var en del men mest små grejer och så metoddelen :/ vi måste försöka skriva om det lite och tanken var att det skulle ske idag och kommer troligen göra det med. Men när vi skulle börja så fick jag ett mess om ett pågående migränanfall så vi sköt lite på det. jag stack till jobbet istället och jobbade ett par timmar och lite möte :) Är så kul att vara där och se hur allt bara växer upp framför ens ögon, nu är det snart bara barnen som fattas. Nu vill jag bara få skriveriet överstökat med för sedan ska vi skicka in det och då får man äntligen lite ledigt, ledigt från skolan. När det väl är inne kan man inte göra nåt utan bara släppa allt och det ska bli så underbart.
Tråkiga är att jag inte har klarat min matte, bara för det får jag gå som barnskötare tills den är klar och det suger :/ men vad gör man bara hoppas jag kan göra matten nu i vår och att jag klarar av den. Hatar verkligen matte :( jag suger stort på det. Någon som är duktig och vill ge mig privat lektioner är välkomna att säga till, det enda som behövs är ett otroligt stort tålamod ( med mig).
Jaha om man skulle sätta igån med något tills M hör av sig :) Ha en bra dag

Inga kommentarer: