7 januari 2011

Okej då, fredag idag .....

Jag håller på att landa, håller på att äntligen förstå att snart är det slut. Slut på all denna ångest, mag problem och alltid fattig. Kan dock inte säga att dessa 4 år har varit tråkiga men så jobbiga.. ja det kan jag inte neka till. Det roliga är att jag vet att det fanns folk som trodde att jag inte skulle klara detta, att jag skulle hoppa av. Nu är jag inte helt klar, har matten kvar men nu har jag enbart den att rikta in mig på och nu vågar jag fråga om hjälp för tydligen behöver jag det, mer än jag insåg. men det är väl jag i ett nöt skal, varför fråga om hjälp när man kan klara sig själv ;) Men matte och jag funkar inte ihop och kommer troligen aldrig att göra det, jag håller mig flytande och det räcker för min del. Idag har jag suttit hela dagen och läst arbetet som vi ska opponera mot, jag säger inget så har jag inget sagt :) Inser dock att det kommer bli jobbigt och i går natt sov jag nada pga en jäkla värk i magen, trodde det brann i magen :/ skit jobbigt. Idag är det dock lite bättre. Dagen har också inneburit en underbar promenad i solen, och det droppade överallt, såna här dagar gillar jag starkt, tyvärr hann jag inte ut med kameran men förhoppningsvis kommer det flera såna här dagar. Mer läsning tills jag gav upp för det kan faktiskt bli för mycket av det goda ;)
Till middag slog jag till och fixade varm smörgåstårta och det var uppskattat kan jag säga :) Nu är jag trött och vill bara slappa vid tv men är ju nada att titta på så istället sitter jag här och surfar runt och undersöker olika saker.Google är en underbar uppfinning ;)
Jag fotade inte nåt ute idag men däremot inne, fick en sådan underbar blomma av svärrisarna på julaftonen och nu har den slagit ut, vacker som en blomma bara kan vara :)




Nu tar jag kväller, kramizar på er läsare :)

Inga kommentarer: