15 januari 2011

Nervositet och Glädje :)

Gårdagen är ett minne, ett minne som jag kommer bära med mig för resten av livet. Så nervös som jag var i går var väldigt länge sedan men samtidigt var jag så lugn :0 jag vet jag talar mot mig själv ;)Vaknade runt 9 tiden men hade ingen brådska ur sängen, inser att jag inte behöver stressa mer, inte ha ångest för att man sätter sig i soffan när man borde läsa el skippar festen för en bok. Nu kan jag istället läsa hur mycket jag vill :D titta på tv när andan faller på och göra nästan vad jag vill, inget kommer hindra mig... inga måsten i alla fall ;) Vi åkte mot Kalmar ca halv ett och kom in i god tid, M med familj kom och sedan fick vi stå i en korridor och vänta en stund. Ni kan ju tänka er ett 50 tals nervösa tjejer i ett trångt utrymme, vilket kackel ;) Men samtidigt var alla så glada så det var ingen jobbig situation precis. Vi tågade in till värsta bröllops marschen och fick sätta oss på rad, massor av tal och fin sång och sedan var det dags för eldprovet. Vi skulle en och en inför alla i hela kyrkan gå fram få en gul ros och ett visdomsord och kram då förstår men sen skulle vi gå fram till en mikrofon :0 och säga vårt namn. En baggis igentligen men snacka om att man var nervös, trodde blint att jag skulle snubbla över en sladd el glömma mitt namn bara så där ;) men det gick som en dans och nu efteråt tycker jag allt att jag var en riktig fegis som var nervös för detta lilla prov ;) Ut marsch igen då i 220 gick som hundan vi på slutet fick springa för att hänga med så det blev lite små fnittrande på vägen ut måste jag erkänna men det blir väl så när nerverna äntligen andas ut. Kan då säga att det var en trevlig timme som talade om att jag numera är förskolelärare :D
Nu började det roliga, vi åkte och bowlade med M familj, en timmes skratt och ilska på ett runt klot som inte gjorde precis som jag ville ( måste erkänna att det är mycket lättare på Wiiie) Men kul var det och efter den timmen åkte vi till Ernesto och åt underbar god mat och satt och pratade länge. Är så super nöjd med min examensdag och med dem jag fick tillbringa den med :) tack för att ni finns och är så underbara.
Idag ska jag ha lite folk här, inget stort bara lite fika och kort spel men det är lika kul det. Men först är det en del måsten som ska fixas och inse att jag måste få en någolunda rytm i mitt så kallade nya liv ;)

Ha det så bra alla läsare och njut av dagen det ska jag Kramizar :)

Inga kommentarer: