15 februari 2015

Sov jag för länge??

Vaknar till regn/snöblandat regn, undrar lite om jag sovit ända till april? ;) nä fortfarande februari. Fast livet går fort, veckorna försvinner i rasande fart och har man något att se fram emot så kommer det gå ännu fortare, hur blev det så här? i den här farten är ens liv slut fortare än man kan tro... känner mig lite bitter idag, ibland kommer vissa saker till en fast man inte vill och man blir påmind om saker som skett, både bra och dåliga. Fast idag är jag trött på att bli tyst anklagad för en massa saker, trött...
Gårdagen var lugn och skön, maten var god och svärrisarna höll sig lugna ;) melodifestivalen sket vi i, tycker det är skit och det intresserar mig inte längre, tyvärr. Har alltid varit en inbiten melodifestival tittare men men. Fast i år måste jag dock ge applåder till valet av programledare, de är bra, i alla fall det lilla jag har sett.
Idag tänkte jag mig en sväng till gymmet men av någon konstig anledning kommer jag inte iväg, har bäddat rent, startat en tvätt, vattnat orkidéerna, diskat, startat diskmaskinen och plockat ur den, plockat allmänt. ja ni ser får ta mig i kragen och ge mig iväg för jag vet att när jag väl är där så är det så skönt :)

Ha en bra söndag och var rädda om er och era nära och kära
Kramizar

Inga kommentarer: