22 februari 2015

Sol och nästan hel blå himmel

Underbara söndag, du väckte mig med sol och nästan hel blå himmel, underbart. Helgen har varit lugn och skön. mannen har varit och slitit i garaget och jag har varit en sväng i Kalmar. Måste ju erkänna att det är något som saknas i Kalmar :/ är inte samma sak längre att åka in dit. bra för plånboken dock, det är inte så roligt att verken fika eller shoppa själv. Men i går hittade jag faktiskt en blus, inte min färg alls men en sån där underbart skön sommar blus så jag köpte den, ovanligt för mig. Och det mest ovanliga är att inget svart var med hem ;) Tycker om färger, klara färger men i min garderob finns det mestadels svarta plagg, försöker ändra på det ;)
Idag hade jag tänkt mig ett par timmar i gymmet men ändrade mig när jag såg vädret, funderar på att gå den långa som sara visade mig, den på 9 km, får se när frukosten sjunkit undan :) hade ju oturen att slå i min stortå när jag vaknade och nageln sprack men förhoppningsvis så kan jag gå ändå.
I går kom vi äntligen ikapp med allt vi spelat in, är för mycket bra program i veckorna, sent med, nackdelen är att man har en hel del tv tittande på helgen och inte jämnt den tiden.
Den här veckan ska jag däremot läsa en bok, en bok som vi läser på jobbet just nu. Att lära andra medveten strategi för lärande i förskola heter den. är ett tag sedan man läste forskning men samtidigt är det väldigt nyttigt att få lite mer kött på benen. Sen måste jag villigt erkänna att jag hellre börjat med Läckberg nys bok Lejontämjaren, men den ligger här så jag hinner den med :)
Nähe dags att sätta igång dagen, var rädda om er och ta vara på söndagen, kramizar

Inga kommentarer: