25 februari 2015

Redan onsdag...

Onsdag redan, dagarna går fort i veckorna. Har drabbats av någon slags vårtrötthet, spelar ingen roll hur jag sköter mig jag är ständigt trött men det är väl så det ska vara på våren :) Älskar att det är ljusare ute och att solen faktiskt dyker upp då och då.
På fredag är det begravning, dags att säga farväl till denna underbara man som tyvärr gick bort i cancer :/ var hos min farbror i måndags och firade hans 77 års dag och det var tomt utan honom där, skrattande och massor att berätta. Fick veta att en annan gick bort idag av sviterna av sin cancer, så meningslös sjukdom, så mycket plågor för den sjuka och deras anhöriga. Vet alldeles för väl hur de känner sig, har det färskt i minnet och jag kommer aldrig glömma det så länge jag lever. Ikväll tänder jag mitt ljus för henne och alla andra som förlorat kampen.
På lördag är det dags, vi drar till Göteborg och Gothenburg horse show 2015, ska bli så himla kul. har aldrig varit på en sådan stor tävling, uppvisning och mässa och ser verkligen fram emot det och inte blir det sämre av att vi ska till Ullared på söndagen :) bra helg. kan ju hoppas på att jag kan lura ner dottern till skandinavium så jag kan krama om henne rejält :)

Var rädda om er :)



Inga kommentarer: