29 december 2014

Lite tankar .....

Ångest, ni vet en sån där känsla som gör en galen :( haft känslan i flera dagar och nej det är inte för min kommande födelsedag, är helt okej med min ålder och det stör mig inte alls. Det jag har ångest över är mig själv och mitt ätande. men lägg av säger ni nu, du väger ju inget mm men själv mår jag dåligt över att äta för mycket och egentligen... varför äter man om man inte är hungrig? varför sitter man och trycker i sig både det ena och det andra utan att känna någon hunger känsla? just nu pågår det ett krig mellan mig och alla resterna i kylskåpet. har fryst massor, lagat mat på en del men slänga nej det går inte och vad gör man då? jo man äter. Vägde mig i går och nu mår jag ännu mer dåligt än innan. men ska börja min födelsedag med ett besök på gymmet, även om jag bara orkar gå en kvart på bandet så är det bättre än inget och i morgon åker alla rester som finns kvar UT. Nu är dom för gamla, säger vi i alla fall.
I kväll följde jag med B och tittade på en katt som djurhjälpen här i Mönsterås säljer, en go liten tjej som visade intresse för oss direkt, strök sig mot oss och kelade, pratade och var allmänt jäkligt urgullig. Nu är det B mamma som ska ha katten och det kommer funka kanon, goare katt är nog svårt att finna. Nu ska bara en till hälsa på och sedan är det klart hoppas jag för L skull. Hon förtjänar enbart det bästa och denna katt verkar urgullig :) Det gjorde ju inte saken sämre att det fanns 4 st urgulliga kattungar med, så nu är goset tillfredsställt och ingen kattunge med hem ;) är ju svårt att låta bli de där små godingarna, men är nöjd med vilddjuret som vi har här hemma, han är bäst i mina ögon :D
I morgon ja, dags att fylla år igen, fattar inte min ålder egentligen eftersom jag inte känner mig äldre än 30-35 kanske, men det är jag ju ;) Blir en lugn dag, dottern ska jobba och vi andra ska städa och baka ;) Undrar hur mycket hjälp jag får ;) Men vad gör det, är glad att ha dem alla här och jag hoppas att det kommer några nära och kära på kvällen, har ju inte så många kvar så man får vara rädd om dem man har.
Nyår, ja det blir i lugnets tecken hemma här med kissen, äta lite gott, mysa och sedan gå ut och kolla raketerna. Känner inget behov av att ge sig ut och röja när man vet att man har ett djur hemma som är så rädd. har så dåligt samvete över alla åren som vi lämnat honom, otroligt dumt gjort av oss men gjort är gjort och det går inte att ändra på.
vinter har det blivit med, kallt som attan och det kom så fort så man blev överraskad, lite snö på julaftonskvällen sedan dunder kyla, men vackert är det när solen skiner och snön glittrar. Hinner jag så ska jag gå en sväng med kameran, blir bra bilder i detta väder :)
Var rädd om er nu och krama om någon ni älskar eller varför inte flera styken, säg att ni älskar dem för man vet inte när man ser dom igen.

kramizar

Inga kommentarer: