10 december 2014

Lite andra känslor än vanligt

Känt mig låg ett tag, vet varför men eftersom jag inte kan göra något åt det så lider jag i det tysta. men det tar på krafterna och lusten till att göra något. Tur jag har goa arbetskamrater som håller mig på fötterna dagtid och en härlig familj på kvällarna :) Snart jul och idag slog jag in de första julklapparna, brukar vara färdig vid det här laget men i år känns allt så annorlunda, vet inte varför och tänker inte lägga för mycket energi på det heller så det är bara att köra på. Men det är allt lite annorlunda i år för redan nu står granen klädd och lyser så vackert i vardagsrummet. har aldrig hänt i hela mitt liv vad jag kommer ihåg att granen är uppe innan dagarna innan jul. Men sonen kom hem och ville klä den och då fick han självklart det :) Så nu kommer det fram lite tomtar då och då så sakta men säkert infinner sig julfriden. I år skickar jag inga julkort, istället skänkte jag en slant till Djurhjälpen här i Mönsterås, maken hängde på och gav lika mycket så nu hoppas jag flera gör likadant så de som sliter för alla katter som inte har något hem kommer in i värmen och får kärleksfulla hem.
Har köpt hem massor med saker att göra julgodis med så någon kväll blir det godistillverkning, undrar bara om jag får med mig familjen ? Någon kanske har lust att kladda ner sig lite.
Dottern kämpar på med sitt planerande att byta stad från Kalmar till Göteborg, och jag håller tummar och tår att det går vägen.

Dags att göra lite trista saker så som att stryka, så var rädda om er

:D

Inga kommentarer: