25 december 2014

Dagen efter :)




Så var julafton avklarad, måste säga att det var en riktigt mysig kväll, mycket god mat, roligt sällskap och mycket prat. Men det märks att de gamla börjar trappa av, inte lika mycket go som förr men de börjar bli gamla, tråkigt nog. Man får vara glad så länge de orkar komma hit. Barnen verkade glada över sina paket, inte så många men sånt som de faktiskt önskat sig. Själv är jag väldigt nöjd, fick ett par nya gummistövlar, parfym, halsband, pengar, bakbok så jag är nöjd. Mannen och jag sa ju innan att vi inte skulle köpa något utan satsa på en ny soffa istället så så blir det :)
Idag skiner solen och eftersom det verkligen blev julkänsla igår eftersom det började snöa :D så lyser det vackert ute och inbjuder en till en lång frisk promenad, skaffa ny frisk syre i lungorna och ev. promenera bort några gram överflödiga kalorier som stannade kvar sen i går ;) så mannen får allt lämna soffan och följa med. Sonen sover så gott och dottern gick till kompisar, allt är som det brukar och det känns bra :)
I morgon drar vi oss mot kalmar och rean, mannen lär jubla ;) NOT han hatar att trängas med folk och jag kan hålla med honom men samtidigt är det lite mysigt, man kan ju faktiskt göra sig ett klipp :)

Ha det så gott och var rädda om er :)

Inga kommentarer: