2 mars 2015

Vilken helg och vilka upplevelser :D



Vilken helg :) är så glad att jag följde med.

Allt började kl 02.10 i lördagsmorse då jag vaknade och kunde inte somna om. Upp och duschade och fixade till att inför resan, de andra kom strax innan fyra och vi åkte mot Göteborg. Tog ca 4 timmar dit och hade inga problem att få parkering :)
Dags för Gothenburg horse show 2015. Började med att gå på mässan och gode gud vad saker det finns till hästar och ryttare. Vi hann gå där ett ex antal timmar och till slut var jag alldeles snurrig av träns, bling bling, sadlar, stövlar foder mm. fanns hur mycket som helst. M och jag gick runt och tävlade på allt vi såg och fick massor med prover på foder och mineraler. Häst folk är ett väldigt trevligt folk, alla log och var glada och jag med då förstås. Sedan blev det hästtävling då, massor med fina hästar och duktiga ryttare, hade lite jobbigt med höjden först för våra platser var högst upp på arenan och det slutade ganska så bra men man vande sig ;) jobbigast var att ta sig dit upp mördartrappor, rena rama gympasset varje gång. Men vad duktiga dom är och vilken stämning, att det kan vara så tyst på en arena med tusentals med folk i är ofattbart och jublet när det gick bra var högt, riktigt högt ;) När svenskarna kom in så fick de verkligen stöd av sin hemmapublik, måste vara häftigt att komma in med det jublet. Vi lämnade Göteborg vid elva tiden på kvällen för att bege oss mot Ullared. var lite rabalder innan vi kom till rätt stugor,  men vad är en resa utan lite strul ;). stugorna var underbara fint som tusan, timmerstugor varma och fina, ja varmt vet i tusan inte toaletterna i alla fall. kändes som man satt utomhus, brr var inga långvariga besök där inte ;) men sov så underbart gott så när man vaknade och tittade upp och såg de härliga timmerväggarna, kände värmen och tittade ut ... full snöstorm :0 ja det kändes lite konstigt men men vi skulle ju inte vara utomhus. Fixade till oss och körde in till Ullared och varuhuset vi skulle tillbringa söndagen i. Inte mycket folk, utan man fick plats och kunde titta ordentligt, ja i alla fall till kl 10 ca då kom det betydligt mer folk men har varit där med betydligt mer folk ;) Gjorde lite klipp men var inte riktigt i köpa tagen, gick omkring och tittade på allt och visst lite fick jag med mig hem men betydligt mindre än vanligt. Lite roligt var det när jag skulle gå ut och lasta in mina saker i bilen, det spöregnade ute och jag gick fort. fasen vad blöt jag blev om vänsterfoten, undvek alla pölar men nej då foten var riktigt blöt. så när jag kom in så kollade jag sulan tänkte om det var hål men fick mig ett gott skratt istället. hela sulan var lös jag gick mer eller mindre barfota så inte så konstigt att jag blev blöt ;) så dessa stövlar har gjort sitt nu ligger de i soporna och jag får köpa mig ett par nya ;)
Varit en rolig helg men måste erkänna att det var skönt att komma hem, duscha och krypa i mysoverallen, ligga i soffan med mannen bredvid. man inser fort att borta bra men hemma bäst.

Så tack till Mönsterås ridklubb för en trevlig resa, mysigt sällskap och väldigt mycket nya intryck och upplevelser, får hoppas att jag sköte mig så jag kanske får följa med nästa år igen :D


 


Inga kommentarer: