30 mars 2015

Regn och åter regn

Vilket väder! Hur mycket regn kan det komma på en dag egentligen? Deprimerande är det, mörkt och grått. Helst hade jag velat stanna kvar i sängen idag vid kvart över fyra, omänsklig tid att gå upp och inte blev det bättre av vädret. Men envis som jag är ( både bra och dåligt) så cyklade jag till jobbet, dyngsur men det är ju bara vatten ;) får se det positiva jag fick både motion, frisk luft och mängder med regn.
Dagen har bestått av inomhusaktiviteter, fast jag tro allt att barnen hade älskat att få hoppa i vattenpölarna. man kunde ha experimenterat med dem och haft annat massor av skoj för sig men med den mängden som kom i dag så finns det säkert någon vattenpöl kvar i morgon, då leker vi :D
Fast jag önskar verkligen att man kunde få lite sol nu, sitter och tittar på resor men det är ju hutlösa priser, 70.000kr för två veckor till Mexica :/ ja vore kul men det får vi ju nästan en ny altan för, som vi säkerligen kommer ha mer nöje av än resan. fast skoj vore det allt. Man behöver ju inte åka så långt för att njuta av sol och bad, finns ju ett vattenpalats i köpingen och varm, vatten och sol ( solarium) så ska inte klaga ;)
i dag var jag hos kiropraktorn igen, så nu är jag färdig knäckt för denna gången, mör ja, ont ja lite men jag vet att det kommer bli bättre, nu är det dags att ta nästa steg mot en bättre rygg så i morgon är det dags att boka en tid för lite konsultering sen är det upp till mig att göra nåt åt det och det ska jag.
 Bara fyra dagar denna vecka känns kanon för jag längtar något otroligt till torsdag och att kl ska bli 22.05... då ska jag stå på perrongen i Kalmar och äntligen få krama om min dotter sååååå jag har saknat henne :) ska bli så skönt att ha henne hemma. Har även i ett svagt ögonblick lovat att ha lite påskmat, hur jag nu ska hinna fixa det men det får bli som det blir :)
Avslutar med en låt som jag älskar orginalet men denna var riktigt bra också :)

Var rädda om er :D


Inga kommentarer: