9 mars 2015

Vilken underbar helg ....

Helgerna går för fort, men denna har jag haft riktigt skoj. Varit kanonväder också så i söndags blev det en lång och svettig promenad, solen värmde och jag kunde gått hur länge som helst :D underbara sol :). På eftermiddagen tog jag med mig mannen och gick på bio, här i Mönsterås. Bion har renoverats och den är så fin, bra stolar, bra ljud och kanon bild men mest älskar jag känslan att kunna gå till bion, ingen bil och inga 5 mil att köra. priset är ju suveränt också. Filmen vi såg var  I nöd och lust, en ny svensk film. Den var bra, brukar inte gilla svenska filmer men denna får godkänt, vi skrattade gott och det var kul att göra något bara mannen och jag, det händer alldeles för sällan :) Se bion den är klart sevärd och självklart så fortsätter vi i alla fall att gå på bio i Mönsterås.
Ja idag var det då måndag igen, men det har varit en bra dag, inget stress och ute mestadels av dagen, får verkligen hoppas att de kommande dagarna bjuder på liknande väder, barnen älskar det och även vi i personalen.

har hänt ganska mycket i mitt liv det sista halvåret, mycket som gjort att jag mått dåligt, känt mig sviken och tröttnat på att bli svartmålad för något  jag inte har gjort, men tänker nu släppa detta och inse att det bara trycker ner mig och får mig att må dåligt över något bra som jag gjort. jag har inte valt detta och därför tänker jag släppa det och de personerna som tydligen inte vill ha mig i sitt liv längre, det känns och jag kommer känna det resten av mitt liv men vad gör man???

Inga kommentarer: