23 augusti 2012

snurriga frågor och inga svar....

Mycket snurr i huvudet, tankar, frågor men inga svar. Är nervös inför morgondagen vet inte varför är det bara. Kommer vara sjukt jobbigt och hela situationen är så svårbegriplig att förstå :/ Men man kan inte komma ifrån sanningen bara acceptera den och det får jag jobba på. Är ledig i morgon hela dagen och tänker ta sov morgon och bara vara, ladda batterierna ordentligt för det lär ta kraft och ork som tusan.
Dagen har varit bra annars :) Fixade lite pannkakor när jag kom hem och senare blir det en promenad, måste rensa huvudet och det finns inget bättre än naturen till det.
Mannen sliter ute och fixar de gamla garage dörrarna till baksidan, kommer att bli kanon bra att kunna stänga till där på vintern, torra cyklar och ved :) plus att han får mer plats att ställa in saker på min lilla hamster till man ;) men som han säger
- kan vara bra att ha ;)
För ett par dagar sedan hade jag en bild i tidningen, tog ju kort på ett bröllopspar i sommras och det var det som var inne nu, kul att se sitt namn under något som man tagit :D Vet att jag är fånig men jag tycker det är kul att fota och när någon annan tycker om det man gjort är det extra kul. Är ju inget proffs precis ;) Önskar att jag hade mer tid bara och att jag hade nappat på min farbrors erbjudande om att följa med ut i sommras i båten och fotat men kan ju bli lite höst kort istället :)

Slutar med lite ord från en vis man, ha det gott :)

Courage is not the absence of fear, but the triumph over it....
                                                                                                                                                               
Nelson mandela

Inga kommentarer: