21 juni 2011

Snart midsommar :D

Blir en kort vecka det här, allt faller på plats och jag har lyckats få kanon tider hela veckan 8-12.45 så vem klagar inte jag ;) Däremot är jag sjukligt trött, känns som om jag aldrig sover men vet var felet är och jag längtar SEMESTER det är något som de flesta arbetare behöver just nu och massor med sol. Midsommar närmar sig med stora steg och i år blir det ute på Oknö, ser jag fram emot :) Trevliga vänner, god mat och mycket skratt kan göra susen för en ledsen själ, så jag tänker njuta, äta och bara ha det trevligt. S ska till Öland och P till Ålem men jag är ju nykter så jag kan ta mig dit jag vill om det behövs. Konstigt jag undrar lite smått när man ska slippa oroa sig för barnen??? Man kanske aldrig gör det innerst inne, menar det är ju det dyrbaraste man har och det jag älskar mest på denna jord :)
Matten går sakta men säkert fram, ett steg i taget orkar inte skriva om det nu bara men jag hoppas att det löser sig SNART för jag spyr på det.....
 Nu ska jag gå en rejäl promenad, känner en stark lust till att röra mig och det händer inte så ofta så det är bäst att passa på ;) ha det gott kramizar :)

Inga kommentarer: