17 februari 2011

Hej jag är här med lite kortare pauser ;)

I dag är det torsdag och jag mår som en prinsessa. Idag skulle jag gått på massage men fick byta tid med en arbetskamrat i dag så jag avbokade tiden men vet ni jag hann ändå, total lycka och en timmes njutning. Nu är jag mjuk och rörlig igen och förhoppningsvis är huvudvärken borta också :) Veckorna går i 120 och vi kämpar på med våra underbara goa ungar, man blir lycklig varenda dag när man gör små framsteg, menar små steg blir långa också ;)
 Är inne på 4 veckan med viktväktarna och det går också bra, 3½ kg är borta och även sötsuget, trodde jag aldrig. jag äter och äter massor men går även ner i vikt, det ni det är bra ( i allafall för mig;) Har inte bråttom utan tar varje hg som försvinner som positivt menar varför springa när man kan gå. men däremot längtar jag så in i nordens efter en sådan här


EN SEMLA :D alla som känner mig vet att jag är otroligt tokig i semlor och snart ska jag få äta en och ni kan tro att jag ska njuta, LÄNGTAR....
Vet faktiskt inte varför jag är så tokig i dem men ja jag kan längta ihjäl mig och i år har jag inte fuskat utan tänker vänta till semle dagen :)
Har andra tankar med, dottern och jag vill så gärna åka utomlands, ja sonen med men inte mannen :/ han är för tråkig. Men inte har det stoppat mig och dottern inte, vi letar resor i 120 och har hittat många fina resemål men jag måste ju tyvärr hålla med mannen i mitt liv, billigt är det då inte. Men jag lever faktiskt bara en gång och jag vill se mig omkring i världen och vill han inte följa med får han väl vara hemma då :/ tråkmånsen min ;) Vi har kikat på en bussresa ner till Italien i 13 dagar och det verkar riktigt bra förutom själva bussresan då ;) vi är ju åksjuka både dottern och jag men titta och drömma går ju. Annars ser det ut att bli Grekland, det tycker jag är fint och det lockar mig en hel del :).

ja annars händer det inte så mycket , jag jobbar och läser min matte ( inte så mycket som jag borde dock :) fy på mig ;) Men vet ni det är skit tråkigt.... men skam den som ger sig jag tänker kämpa.... nu ska jag ner till min älskade soffa och se på CIS Miami och glöma vardagen en stund. I morgon är det fredag och det ser jag fram emot, fast var det inte måndag typ i går ??? ;) ha det så bra. kramizar.


Avslutar med något väldigt gulligt :D




Kan det vara sötare :)

Inga kommentarer: