25 februari 2011

Fredag :)

Fredagen är en av världens mysigaste dag, man vet att man kommer vara ledig i två dagar och man kan bara vara :) Det gillar jag. Ja då var även denna vecka slut och den har varit bra, har hunnit med en massa på jobbet pga få barn. Men trött har jag varit men det skyller jag på vintern, jäkla väder att vara envist. Visst det är ju faktiskt vinter månad nu och ja jag vet att våren kommer men den tar då verkligen tid på sig.....
Idag tog jag mod till mig och ringde ett samtal, det var givande. Fick mycket information och det gillas och även hur man ska göra det gillas med, nu ska jag (vi) bara fundera över helgen och om vi bestämmer oss för att åka så bokar jag på måndag :D JA jag bokar på måndag.. nu var det bestämt :) älskar när det går så bra att bestämma sig. Vart vi ska åka?? nu är ni nyfikna var.. nej skämt åtsiod jag och dottern ska åka till Italien i sommar och det ser jag verkligen fram emot. jag älskar att resa men gör det aldrig och som en kompis sa häromdagen, du lever faktiskt bara en gång så varför inte åka. Vet ni hon har så rätt så varför ska man alltid ställa in allt man vill för att det finns så många "men" visst det är dyrt men nu när pengarna finns varför inte passa på... jag lär ju inte komma tillbaks flera gånger eftersom min älskade maken gärna stannar hemma ( inte jag jag gillar att röra på mig) Jag är så laddad och jag gillar att ha något att se fram emot, något som gör vardagen lite lättare. jag lägger ut flera detaljer längre fram när det är bokat och så el när det är dags att åka :D GLAD jag!!!  ja visst ;)
Fått hem mannen från Tysklandsresan men tryckte i han lite mat och stoppade han i säng, konstigt att det kan vara så himla jobbigt att åka på bussresa till Tyskland??? sist jag åkte så sov jag hela vägen ner och hela vägen hem och var inte alls trött när jag kom hem, man kan ju undra vad han sysslar med ;) men både han och dottern är nöjd så roligt hade han troligtvis, får väl detaljerna i morgon. Själv tänker jag sätta mig och sappa på tv, inte stor sannolikhet att jag hittar så mycket men någon gammal deckare kanske dyker upp, el CSI NY duger ju bra med men Miami är bättre, gillar David Caruso väldigt mycket :) En liten godisbit kanske slinker ner med, det är ju ändå fredag. ha nu en trevlig kväll och massor med Kramizar till er som besöker mig :)

Inga kommentarer: