4 augusti 2015

Ny månad = Augusti

Ny månad = Augusti, snart är semestern slut och nu kommer det fina vädret :/ men jag har ju ett bra jobb som jag kan vara utomhus så mycket jag vill så jag kommer njuta ett tag till.
Idag gick min sjukskrivning ut, har fått bra övningar av sjukgymnasten och jag gör dem flera gånger om dagen och märker faktiskt en liten skillnad. har fortfarande ont och kommer troligen ha det ett bra tag framöver men tänker kämpa på för jag vill inte gå hemma.. Avslutade förra veckan med att åka till Göteborg och besökte dottern ( sjukgymnasten godkände det innan) vi fick fyra härliga dagar ( dyra dock) tillsammans. Vädret var inte kanon men vad gör det när man tillbringade mest tid inomhus, i butikerna. har fixat min garderob lite fattades en hel del och lite nytt behövdes och det finns verkligen lite att välja på. Åt massor och gott var det med, finns många härliga ställen där man kan äta frukost så jag fick testa på en del, vågen och jag var inte vänner när jag kom hem men det är ett litet bekymmer som jag redan tagit tag i ;) Fick även med mig dottern och hennes kompis till Liseberg och tittade på Status Quo, så bra älskar gunget och det gungade verkligen. bästa allsången :D
Men allt roligt har ett slut och så även denna resa. Var skönt att komma hem och träffa mina andra två älsklingar med :) Ja tre egentligen har ju en lurvig en också ;)
I går tog jag mig en cykeltur till jobbet och kollade läget, inga problem där inte, tjejerna hade allt under kontroll, kommer bli bra :) Längtar faktiskt lite att få börja jobba, lite rutiner kommer dock sakna mina sovmorgnar :0 en olat jag lagt till med när jag är ledig.
Det var det roliga nu till det tråkiga. Har fått tråkiga besked i min närmsta släkt, ett besked som jag inte riktigt vet hur jag ska tackla än, men kan tyvärr inte göra så mycket åt det mer än att stötta och finnas till hand när det behövs men det gör ont för vi har mist så många i släkten och nu när vi bara är tre kvar på min sida känns det ännu jävligare. men livet och sjukdomar kan man tyvärr inte göra något åt men jag hatar verkligen denna sjukdom :´(.
Ja tisdagen börjar gå mot sitt slut och slut är jag med både till kropp och själ, så ikväll blir det lugnt.
Var rädda om er man vet aldrig vad som väntar runt hörnet

kramizar

Inga kommentarer: