28 augusti 2015

Underbara, underbara fredag :D

Underbara, underbara fredag :D Har saknat dig hela veckan ;) Nä skämtar. Har haft en bra men intensiv vecka med massor av nya intryck lärdomar och en del misstag också, men liksom barnen så lär vi oss vuxna också hela tiden och av våra misstag. mycket frustration över att inte räcka till kan få en att må skit men känner att vi är på rätt väg, det går sakta men det kommer bli kanon i slut änden.
Idag var jag hos sjukgymnasten och skulle få min dom... fick beröm för att jag jobbat så bra med mina övningar och att mitt tänk hade ändrats. Att jag numera prioriterar min smärta istället för allt annat, att jag accepterar att jag har ont och behöver tänka igenom min vardag, hur jag lyfter, måste jag lyfta? vilka val jag gör i min vardag helt enkelt.
Ikväll ska jag bli bjuden på mat av min man och son, men just nu så bråkar dom bara. Lite kul att höra att de absolut inte kan samarbeta för fem öre ;) de hugger på varandra, ifrågasätter receptet, ja ja jag säger bara det. Ibland är det helt enkelt lättast att göra allt själv och slippa allt gnäll och hack. Men i grund och botten älskar dom varandra, fast dom visar det på olika sätt ;)
Ja kvällen blir lugn, inte ett knop för mycket ska ske, på sin höjd vända mig i soffan ;) I morgon har jag lite planer som jag ser fram emot, lite lunch på stan med en go vän, ser jag fram emot men just nu ser jag fram emot mat och lugnet i soffan.

Ha en skön fredag och var rädda om er :D

Inga kommentarer: