8 augusti 2015

sista semester veckan :)

Vilken underbar vecka detta har varit, sol och värme vareviga dag :D kan inte klaga på slutet av semestern i alla fall. fast idag har det allt varit lite för kvavt, trodde regnet och åskan skulle lätta lite på det men inte. Så man får väl anta att det är mer på intåg.
Idag har jag gjort något som jag inte gjort på väldigt länge, jag anmälde mig till försäkringskassan att jag varit sjukskriven. Oj var en hel del att ändra där vill jag lova. Sista gången jag lämnade löneuppgifter var 2006, ja ingen kan klaga på att jag är sjukskriven ofta i alla fall ;) har dock säkert gjort fel för det var mycket att fylla i och allt visste jag inte med säkerhet så kan tänka mig att det lär dröja innan dessa pengar kommer in på kontot.
Är stads fest i Kalmar denna helg, har dock inte varit inne mer än i torsdag en stund på dagen, har inte haft lust och värken gör att man gärna håller sig hem omkring. Men ikväll skulle jag verkligen vilja åka in och titta på The Poodels som spelar kl 22 men tyvärr så sammanfaller det med U 75 års kalas så  får nog skita i det, tyvärr men man kan inte göra allt så man får ha roligt där man är i stället. Ska bli kul ikväll, träffa en del som man inte träffat på ett tag :). Älskar kalas så kvällen blir bra.
I morgon tänker jag ge mig ut och plocka solrosor, ska finnas ett ställe en bit härifrån som odlar solrosor och dit kan man åka och plocka och lägga en valfri slant som sedan skänkes till cancerfonden. Mycket bra initiativ tycker jag och vill självklart bidra, speciellt nu när man har det så nära inpå igen :(.
Mannen i mitt liv har varit snäll idag och fixat min klänning, så ikväll ska lotta vara fin ;) inte ofta det finns en klänning på denna kropp men i värmen kommer det vara perfekt. så nu är det dags att på börja arbetet med att göra sig presentabel, så man inte behöver skämmas för sig själv ;)
Jag hoppas ni får en bra lördagskväll ni som läser och var rädda om er
Kramizar

Inga kommentarer: