4 juli 2013

Nedräkning :)

Är bara en dag kvar, sen semester :) kan inte beskriva den känslan den är bara underbar. har längtat så länge efter att få vara ledig, njuta av sol och få göra vad jag vill när jag vill och hur jag vill. Har inga planer förutom det som redan är bestämnt men resten är vila och nöje :)
I tisdags slutade jag jobbet kl 13.00 blev hämtad strax efter och vi drog till Helsingborg. Vi skulle till Sofiero slott och se på Def Leppard :D resan ner gick kanon, åt gott och värmdes av en strålande sol, lite skillnad mot här hemma. Sofiero var en fin plats, har aldrig varit där förut men skulle gärna åka dit igen. Var två förband. hardcore superstar och mustach (tror det stavas så) vet inte om det var riktigt i min smak men visst det gick att lyssna på ( de flesta av låtarna i allafall ) Men sen :D blev alldeles varm, älskar detta band så mycket och när de klev upp på scenen så bara rös jag. lycka är vad det är :) spelningen var alldeles för kort ;) de kunde ha spelat hela natten men det gjorde de ju inte så vid halv ett lämnade vi ett lugnt Helsingborg och körde hem ( flög ) det gick undan och jag klev in innanför min dörr ca 02.40 väldigt trött och somnade bums till kl ringde kl 06.00 inte lika kul :/ men upp kom jag och jobbade gjorde jag fast jag gäspade mest, men har man så bra jobbar kompisar som jag har så löste sig allt, fick till och med ta vilan ;). det tråkiga med denna resa var att den gjorde så en dum förkylning bröt ut så nu snorar och nyser jag mest hela dagen men vad gör det om 100 år, är ju semester i morgon.
Helgen bjuder på roliga saker med de bästa, lite Blomsterrock, träffa folk och sen grilla på kvällen, ser jag fram emot :)
Nu blir det allt sängen och min bok så jag orkar upp i morgon....

Ha det så gott :D

Inga kommentarer: