2 mars 2013

Vilken underbar dag ...

Vilken underbar dag detta har varit, känner mig lugn och inte stressad ett dugg, väldigt ovanligt för att vara jag :) Har mer eller mindre packat klart, är bara lite små grejer som ska i sedan ska väskan ut i bilen. För en gångs skull har jag inte över packat, inga extra kläder i fall någon annan glömt något, nej enbart till mig och maken. Känns skönt att slippa släpa på en massa onödiga saker som man ändå inte lär använda, troligtvis inte hälften av det jag packat ner heller ;) kan säga att jag längtar riktigt mycket nu, ska bli så skönt att komma iväg. Skönt med att veta att allt är bra på hemma planen med :D
Misslyckades ju med brödbaket i torsdags, och det har retat mig väldigt mycket :/ inte för att jag är något proffs och att man lär sig av sina misstag. Så banne mig jag satte en ny deg men halverade det och fixade två limpor istället för fyra, de fick plats på plåten i alla fall och de blev färdig bakade med men väldigt breda men också väldigt goda ;) så nu har jag insett att det receptet var inget för mig. letar nya istället men måste vänta lite för nu är det väldigt mycket bröd i frysen, tur jag ska ha med lite i morgon :)
maken och jag hann ta en promenad i solen idag men tusan vad det blåste kall nordan vind :/ skönt med solen men mindre av blåsten tack. Hoppas att vi får massor med sol dessa dagar, ska vara fint väder när man kollar fem dagars prognosen men man vet ju aldrig, är ju dåligt väder högre upp, f¨år hoppas att det stannar där :)


                                                             Visst ser det mysigt ut :D

Ha det nu så gott och var rädda om er, återkommer med bilder och info om allt kul vi varit med om ( förhoppningsvis ) och inga brutna ben heller ;)

Kramizar

Inga kommentarer: