15 mars 2013

Äntligen fredag ...

Det känns att det är fredag, skit slut. Blev hämtad utav mannen och vi fixade lite måsten sen hem och i mys byxorna :) Underbart med fredag. Fixade lite mat till sonen och mig och sedan fick jag veta att jag visst skulle på Revyn :0 Hade jag inte en aning om men bara att le och fixa till sig för kvart över sex blir jag hämtad av svärfar. Ska bli kul men är så sjukt trött så jag hoppas jag inte somnar ;) inte troligt dock för det brukar vara fart och fläkt på denna Revy :)
Sön verkar bita sig kvar och kylan med, var lite sol idag och det lättade upp mitt humör men behöver mera sol mera värme för att tina upp, fryser jämnt och jag hatar tar det :/ Satt en stund i går och kollade in resor till värmen men det går inte ihop med ekonomin just nu även om det skulle vara helt underbart.
Denna helg är det lite måsten men mest roliga saker, Kalmar i morgon med dottern och två underbara personer, ska njuta för två ;) Söndag vet jag inte riktigt än, ev blir det Udden om M tävlar, får kolla upp det med syster yster. Bara det inte är för kallt för jag vägrar stå och frysa i ridhuset... eller så stannar jag hemma och fixar och donar, har en hel del att ta igen men det är ju så tråkigt ;)
Har lite bakabstinens ;) har lagt brödet på vila, magen gillade inte allt bröd, tyvärr :( Fick så ont så. Men ev kanske det blir någon kaka eller så fortsätter jag att titta på recept och tänka att det gör jag en annan dag :D Allt finns ju kvar både i pappersform och i tankarna. Nä he nu får jag allt plocka fram det sista och göra mig bered, bilen kommer snart. Ha det så bra, Kramizar

Inga kommentarer: