23 mars 2013

uppdatering ;)

Sitter här och är lite små sur på alla som inte uppdaterar sina bloggar tills jag kom på att jag inte själv har gjort det på ett tag. Skäms på mig och förlåt till er som inte uppdaterat, ska inte sända flera sura tankar till er ;) Det här med bloggrandet har tappat sin glans för tillfället och eftersom jag mår bra så blir det inga negativa skriverier heller, kanske är bra för sitta och gnälla gör verken mig eller någon annan glad. Men livet knatar på i en ganska så rask takt, förstår inte riktigt vart dagarna tar vägen?
Vårdagjämning var det nu i veckan och har funderat lite över det, menas det att våren kommer? eller att den ska komma? för utanför mitt fönster så känns det mer som jul än påsk, fast måste ju erkänna att idag lördag kan man inte klaga på vädret, strålande sol och en nästan blå himmel :) Men typiskt mig så har jag inte varit utomhus och njutit av den, nä jag har suttit i sporthallen och kollat in när det spelats fotboll, GIF har haft sin årliga spelar dag med allt från väldigt unga spelare till några äldre. J spelade så självklart var man på plats med kameran i högsta hugg, fick flera bra bilder. Men respekterar J önskan om att inte vara med i bild så tyvärr inga bilder kommer upp här idag. Men kul var det att se ;)
Men även om det är snö och kallt ute så kan man skapa sommarkänsla inne med få hjälpmedel. Idag har det lagats sommarmat , file, gratäng, tzatziki och en stor sallad, underbart gott och det bästa var att hela familjen satt samtidigt vid bordet, ingen tv utan vi pratade med varandra ;) ovanligt ...
Det var så där sommargott som det brukar vara ute på altanen, men tyvärr så kunde vi inte sitta där men mätta blev vi ändå :)
jag längtar mycket efter just sommaren, men om jag längtar för mycket så är den snart här och över med, har så mycket att se fram emot och jag längtar efter allt skoj som jag ska ut på.

Nu ska jag bara ha en underbart lugn kväll/helg och njuta av att vara ledig och inte några måsten men mest av att kunna njuta av dotterns sällskap :D

Ha det gott :D

Inga kommentarer: