28 mars 2013

Uppe före solen :0

Idag gick jag upp före katten, vet inte vem av oss som blev mest förvånad... tror dock på katten ;) Han kom efter en stund och satt på bänken och tittade på mig som om jag vore tokig, sen la han sig vid elementet. Frågade flera gånger om han ville gå ut men nej då han gäspade och sov igen. Men i morgon då ska ni se att han minsann ska upp i ottan ;) Känns skönt att veta att det är fyra dagars ledigt, inga måsten utan bara vila och det man känner för. i morgon ska jag ha svärföräldrarna på Påskmat, stekt över 100 köttbullar ikväll, inte så kul men skönt att ha :) Tänker inte överdriva då man alltid har för myckat på bordet, lagom är bäst... hur man nu hamnar där ?
På Lördag ska vi till goa vänner och ha Påskbord gemensamt, mycket roligt tycker jag :D Sen lär jag inte vilja se påsk el jul mat på väldigt länge ;)
Är Elmia i helgen med och ja det vore kul att åka upp en sväng, problemet är att jag har svårt att bestämma mig, Elmia el A6 ??? svåra val så det bästa är att stanna hemma då slipper jag välja ;) Men sonen ska upp så han får väl titta för mig med :)
Nu tänker jag göra ett kort besök i duschen sedan krypa upp i soffan och titta på lite program som gått i veckan som jag inte hunnit se, bra förströelse när det inte finns något annat att se. ha det så gott och var rädda om er :D

Kramizar

Inga kommentarer: