16 april 2012

Okej då, det kommer en bild ;)

Att öppna på jobbet en måndag är inget vidare, man sover inte bra p.g.a. av risken att försova sig. Det gjorde jag inte idag, försov mig alltså, nä vaknade vid tre och slumrade bara sen till halv fem. Trött nu kan jag säga. Men fåglarna sjöng så vackert och det var tyst från andra ljud så som bilar och människor, en härlig tystnad. Dagen har varit bra, barnen gör min dag liksom med alla sina påhitt och trotsighet ;) Det bästa är ju att man är ledig hela eftermiddagen och det tillbringade jag med att promenera och sedan förbereda middagen. idag tog vi söndags steken på måndagen och det var lika gott som på en söndag ;)
Är så nöjd med min nya tatuering, den sitter kanske lite dumt för den fastnar i allt just nu p.g.a. det jag smörjer på den , men är så glad att den är där. Tänkte faktiskt inte lägga ut den men har ett t kort i mobilen som jag lägger upp här på bloggen :)

Nu är den stående på bilden men liggande i verkligheten ;) S står för dotterns namn och P för sonens, är super nöjd och Caroline jag tycker absolut du ska göre en tatuering, P som gjorde denna är väldigt duktig och lugn, så jag rekommenderar honom för din första :) Sen är man fast och vill bara ha flera ;)
Nu ska jag fortsätta kvällen i soffan med min bok och WF, om nu de jag spelar med vill lägga förstås ;) Ha det så gott och kramizar på er :D

Inga kommentarer: